În semifinalele Cupei României, Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște | Echipa din „Mica Romă” a avut parte de o tragere la sorți favorabilă

Volei Alba Blaj va întâlni în semifinalele Cupei României de la Bacău, pe CSM Tîrgoviște, meciul având loc vineri, de la ora 20.00, la Bacău. Turneul Final Four se dispută în aceste zile în Moldova, primul joc fiind Știința Bacău – CSM București, de la ora 17.30.

Am avut parte de o tragere la sorți favorabilă, dacă ne raportăm la faptul că Știința Bacău este echipa gazdă, iar CSM București a câștigat campionatul. Dar totuși trebuie să fim atenți și concentrați, niciun meci nefiind câștigat dinainte„, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Iulia. Cu gruparea de lângă Turnul Chindiei Volei Alba Blaj s-a întâlnit recent, săptămâna trecută, în ultima etapă a Diviziei A1, în Sala „Timotei Cipariu”, victorie cu 3-1.

ELIT

Echipa lui Darko Zakoc încearcă să cucerească al doilea trofeu internc ca și importanță, formația din Mica Romă fiind angrenată în Final Four-ul Cupei României, de la Bacău, alături de Știința Bacău, CSM București (noua campioană a României) și CSM Tîrgoviște.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...