Rămâi conectat

Sport

În semifinalele Cupei României, Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște | Echipa din „Mica Romă” a avut parte de o tragere la sorți favorabilă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj va întâlni în semifinalele Cupei României de la Bacău, pe CSM Tîrgoviște, meciul având loc vineri, de la ora 20.00, la Bacău. Turneul Final Four se dispută în aceste zile în Moldova, primul joc fiind Știința Bacău – CSM București, de la ora 17.30.

Am avut parte de o tragere la sorți favorabilă, dacă ne raportăm la faptul că Știința Bacău este echipa gazdă, iar CSM București a câștigat campionatul. Dar totuși trebuie să fim atenți și concentrați, niciun meci nefiind câștigat dinainte„, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Iulia. Cu gruparea de lângă Turnul Chindiei Volei Alba Blaj s-a întâlnit recent, săptămâna trecută, în ultima etapă a Diviziei A1, în Sala „Timotei Cipariu”, victorie cu 3-1.

Echipa lui Darko Zakoc încearcă să cucerească al doilea trofeu internc ca și importanță, formația din Mica Romă fiind angrenată în Final Four-ul Cupei României, de la Bacău, alături de Știința Bacău, CSM București (noua campioană a României) și CSM Tîrgoviște.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea