Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În semifinalele Cupei României, CSU Alba Iulia – Sepsi SIC Sf. Gheorghe| Final Four-ul se dispută la Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În semifinalele Cupei RoCSU Alba Iulia - CSM Targoviste 25mâniei la baschet feminin, CSU Alba Iulia va întâlni pe Sepsi SIC Sf. Gheorghe, cel mai dificil adversar, turneul final fiind la Brașov, în 5 și 6 februarie, decizia fiind anunţată astăzi, la sediul Federaţiei Române de Baschet Feminin.

*Finala din semifinale!

Sepsi SIC Sf. Gheorghe este liderul Ligii Naționale și în 2015 a devenit un coșmar pentru albaiulience, ce au pierdut de fiecare dată, atât în campionat, cât și în sezonul regulat sau în play off.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu siguranță că nu este adversarul dorit, se poate spune că vom juca semifinala în semifinale. Pe de altă parte, la un asemenea turneu trebuie să câștigi două jocuri pentru a cuceri trofeul. Știm că nu vom avea o misiune ușoară, dar avem șansele noastre și vrem să profităm la maximum de ele”, a declarat președintele Bogdan Duma.

Calificată pentru a treia oară în ultimii 4 ani în careul de aşi al Cupei României la baschet feminin, CSU Alba Iulia a depus ofertă pentru a organiza în 5-6 februarie 2016, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” Final Four-ul întrecerii, dar nu a avut șanse de izbândă.

Luni, 18 ianuarie a avut loc la sediul Federaţiei Române de Baschet şedinţa de atribuire, prin depunere de ofertă cu strigare, a organizării turneului final, dar şi tragerea la sorţi a jocurilor semifinale.
În 2013, echipa din Cetatea Marii Uniri a găzduit respectiva competiţie, iar anul trecut a disputat finala Cupei, la Sf. Gheorghe. În semifinale sunt calificate ASC Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Phoenix Galaţi, CSU Alba Iulia şi probabil Olimpia Braşov (trebuie se recupereze un ecart de 17 puncte, în returul din 28 ianuarie cu echipa de junioare a ICIM Arad).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea