// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În restanța din Liga a IV-a, Șurianu Sebeș – Dalia Sport Daia Română 5-0 (3-0) | Victorie lejeră a liderului

În partida restanță din etapa a 16-a a Ligii a IV-a, Șurianu Sebeș s-a impus în „Arini”, scor 5-0 (3-0), cu Dalia Sport Daia Română.

Pe un teren afectat de precipitațiile căzute în ultimele zile, formația condusă de Doru Oancea a obținut o victorie concludentă, conturată încă din primele 45 de minute, când au punctat Ludwig (20), Ad, Lăcătuș (31) și golgheterul Val. Drăgan (45, penalty).

La reluare, atacantul aiudean Val. Drăgan a înscris din nou în minutul 51, iar Comănese, intrat după pauză a marcat în minutul 72, parafând rezultatul final.

Prima clasată nu a avut deloc emoții în acest joc, Șurianu mărindu-și avantajul în fruntea ierarhiei, la 13 puncte diferență față de ocupanta poziției secunde, Viitorul Spicul Daia Română. În schimb, Dalia Sport continuă seria dezamăgirilor din primăvara, fiind unica echipă din eșalonul al 4-lea ce nu a câștigat în 2017.

Este al doilea joc consecutiv câștigat de o manieră categorică de Șurianu Sebeș, al cărui portar Nicușor Bănică nu a fost învins în ultimele 4 întâlniri

În etapa viitoare, duminică, Dalia Sport evoluează acasă, cu Viitorul Sîntimbru, iar Șurianu se deplasează la Teiuș.

Dan HENEGAR