// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În restanță din Liga a IV-a, Energia Săsciori – CIL Blaj 2-2 (2-1) | Oaspeții au revenit de la 0-2, cu dubla lui Mercean

Într-o partidă restanță din etapa a 26-a a Ligii a IV-a, Energia Săsciori a remizat cu CIL Blaj, scor 2-2 (2-1), după ce amfitrionii au condus cu 2-0. Gazdele au punctat primele prin Sava (9) și Fîntînă (34), iar Mercean a redus recartul după numai un minut (35), la pauză avantajul fiind minim. Spre final, același Mercean (80) și-a trecut în cont dubla, iar blăjenii au plecat acasă cu o remiză. CIL este pe locul 8, cu 40 de puncte, iar Energia se clasează pe poziția a 12-a, cu 31 de puncte.

În runda viitoare, CIL Blaj joacă acasă cu Metalu Aiud, iar Energia Săsciori se deplasează la Șpring, ambele jocuri fiind duminică, 20 mai.

Să mai precizăm că derby-ul Sportul Petrești – CS Ocna Mureș, disputa candidatelor la promovare, are loc duminică, 20 mai, de la ora 11.00, pe Stadionul „Arini” din Sebeș.

Foto: arhivă

Dan HENEGAR