În prima etapă a Ligii Naţionale, HC Alba Sebeş – CSM Unirea Slobozia 22-25 (13-13) | Debut cu eșec pentru nou-promovata lui Teanu Popa

Paul Voicu - Primar 2020

După un deceniu, Sebeşul a revenit cu un eșec în elita handbalului feminin autohton, în etapa inaugurală a noii ediţii a Ligii Naţionale, în Sala „FloriHC Alba Sebes 281n Fleşeriu” fiind programat meciul HC Alba Sebeş – CSM Unirea Slobozia, încheiat cu scorul 22-25 (13-13).

*Totul s-a rupt după pauză

Momentul cheie al jocului a fost începutul actului secund, când de la 13-13, vizitatoarele au marcat de 5 ori consecutiv, lucru determinant în economia meciului.  HC Alba Sebeș a încercat, s-a apropiat la 16-18 (min. 45) și 20-21 (min. 51), dar n-a fost de ajuns.

ELIT

Golurile gazdelor au fost înscrise de Alexandra Andrei – 14, Nicoleta Safta, Ana Ciolan, Lavinia Lupșa (fostă Dobromir), Bianca Bogdan, Andreea Antoce, Alina Șorodoc, Cristina Șunea, Nicoleta Rusu – câte unul (au mai jucat Paula Vilan, Bianca Curmenț, Andreea Pătulean, Paula Hoha, Cristina Predoi; Iulia Andrei, Cristina Mitrache)

*Teanu Popa: „N-am avut atitudinea dorită”

M-a supărat că n-am avut atitudinea dorită. Am fost apatici într-un joc care avea o importanță aparte din toate punctele de vedere. Am evoluat sub potențial și trebuie să recunoaștem acest lucru. De asemenea a fost un arbitraj pe care mi-l doresc oricând în deplasare„, a precizat antrenorul Seviștean Popa.

Mihail David - 2020

*Culmea coincidenței: Slobozia, arbitrii și observatorii la același hotel

Dincolo de erorile noastre, nu pot să nu comentez arbitrajul vădit părtinitor. Am primit multe aruncări de la 7 metri împotriva noastră. Au fost suficiente decizii potrivnice și nu pot să nu mă întreb cum este posibilă o asemenea coincidență: ca echipa oaspete, brigada de arbitrii, delegată de la Constanța, 80 de kilometri de Slobozia, și observatorul să se cazeze la același hotel „, a comentat Virgil Costea, președintele gazdelor.

Este startul unei serii de foc, întrucât miercuri urmează deplasarea în fieful campioanei CSM Bucureşti şi apoi, weekend-ul viitor o partidă extremă cu vicecampioana HCM Baia Mare (ambele combatante prezente în Liga Campionilor).

 

Dan HENEGAR

3 Comentarii

Milan 29 august 2015 at 21:34

Vreti sa spuneti ca arbitrii au contribuit la aceasta infrangere?

sebes 29 august 2015 at 21:59

ideal ar fi sa se analizeze meciul pe video, faza cu faza, ratare cu ratare, gol cu gol, minut cu minut, sa se solicite si sa se dea explicatii pentru persistenta in eroarea de a mentine anumite jucatoare in teren, sa se explice logica constituirii unei ,, echipe ,, in jurul unei singure jucatoare, care da aproximativ 1 gol din 5-6 aruncari, fiind ,, absolut ,, necesara executarea aruncarilor de la 7 metri, sa se explice tot si cine trebuie sa plece … sa plece, pentru ca e pacat de ceea ce au reusit fetele din anul trecut si la sfarsitul sezonului paniul de la intrarea salii va marca un nou record.

liana 30 august 2015 at 8:09

Domnule ziarist,incercati sa bagati gunoiul sub pres?? Teanu poate sa spuna ce vrea dar Slobozia ne-a surprins la toate capitolele!! Costea ,si el bate campii cu hoteluri ,cu observatorul cand echipa nu joaca nimic…. Treziti-va ca nu am pierdut din cauza nimanui….numai voi sunteti de vina…sau poate tobele care au incurajat echipa…. Penibililor!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...