Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În prima etapă a Diviziei A la handbal feminin, CSM Bistrița – HC Alba Sebeș 24-26 (12-11) *Teanu Popa a debutat cu victorie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Ploiesti-HC Alba Sebes baraj76Teanu Popa a debutat cu dreptul pe banca tehnică a HC Alba Sebeș, victorie în deplasare în prima etapă a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, cu CSM Bistrița, scor 26-24 (11-12), unul dintre goluri fiind înscris de portarul Stăncuţa Guiu.

Am întâlnit o echipă ce şi-a vândut scump pielea, în ciuda faptului că jucătoarele din Bistriţa traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al finanţării. Meciul a fost echilibrat, dar în final am dovedit că suntem mai maturi, experienţa şi valoarea spunându-şi cuvântul. Nu putem să facem o apreciere reală, dar ne bucurăm că am câştigat o întâlnire cu un oponent incomod, iar Seviştean Popa a revenit cu succes pe banca tehnică”, a declarat preşedintele Virgil Costea.

În runda următoare, conjudețenele vor juca acasă cu CSM Slatina, duminică, 28 septembrie, în Sala „Florin Fleșeriu”

Golurile HC Alba Sebeş au fost marcate de Mihaela Pătuleanu şi Adriana Tămaş – câte 5 goluri, Anişoara Durac şi Ana Ciolan – câte 4, Alina Şorodoc – 3, Stăncuţa Guiu, Lavinia Dobromir, Andreea Pătulean, Bianca Bogdan şi Paula Hoha – câte unul au mai jucat Lenuţa Mormeci, Viorica Muntean, Raluca Petean, Alexandra Oncu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea