Rămâi conectat

Sport

În play-off-ul Under 19 LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș iernează pe locul secund după victoria netă cu CFR Simeria

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultimul meci al anului, contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului Under 19 din Seria a 7-a, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a învins clar pe CFR Simeria, scor 5-1 (3-0) și va ierna pe poziția secundă a ierarhiei.

Echipa pregătită de Cosmin “Coco” Groza a acumulat 34 de puncte (golaveraj 11-4) și s-a distanțat la 5 “lungimi” de formația din Hunedoara ce ocupa treapta a treia a podiumului. Au marcat Grecu (4), Hăprianu (9, 68), Buhazi (29), Stanciu (81) pentru o victorie netă a grupării ce a strâns 7 partide fără eșec (inclusiv în sezonul regular), înregistrând 6 succese și o remiză (2-2, etapa trecută acasă cu LPS Tg. Jiu). Au evoluat: Ifrim – Stanciu, Vințan/cpt, Osz-Strakator, Marcu, Dărămuș, Popescu, Grecu, Hăprianu, Tutelea, Buhazi; mai intrând Pauletti, Popa, Szekely, Gaboran.

Formația Under 17, condusă de Doru Oancea, a remizat, scor 1-1 (0-0), tot pe teren propriu, cu CFR Simeria, golul amfitrionilor fiind marcat de Nistor (55). Formula LPS Sebeș a fost compusă din Pauletti/cpt – G. Fleacă, Todea, T. Fleacă, Fălămaș, Roșu, Adam, Avram, Glonț, Țălnar, Nistor; au mai jucat Ghibu, Oancea, Rîpa, Șerb, Moldovan-Varro (pe bancă Morariu). Cu 13 puncte, golaveraj 7-4, LPS Sebeș se clasează pe locul al 4-lea în play-out-ul Seriei a 7-a la Under 17. Stagiunea se va relua în 19 martie 2022, cu o dublă externă, cu Pandurii Tg. Jiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea