Rămâi conectat

Sport

În play-off-ul Under 19 LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș iernează pe locul secund după victoria netă cu CFR Simeria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimul meci al anului, contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului Under 19 din Seria a 7-a, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a învins clar pe CFR Simeria, scor 5-1 (3-0) și va ierna pe poziția secundă a ierarhiei.

Echipa pregătită de Cosmin “Coco” Groza a acumulat 34 de puncte (golaveraj 11-4) și s-a distanțat la 5 “lungimi” de formația din Hunedoara ce ocupa treapta a treia a podiumului. Au marcat Grecu (4), Hăprianu (9, 68), Buhazi (29), Stanciu (81) pentru o victorie netă a grupării ce a strâns 7 partide fără eșec (inclusiv în sezonul regular), înregistrând 6 succese și o remiză (2-2, etapa trecută acasă cu LPS Tg. Jiu). Au evoluat: Ifrim – Stanciu, Vințan/cpt, Osz-Strakator, Marcu, Dărămuș, Popescu, Grecu, Hăprianu, Tutelea, Buhazi; mai intrând Pauletti, Popa, Szekely, Gaboran.

Formația Under 17, condusă de Doru Oancea, a remizat, scor 1-1 (0-0), tot pe teren propriu, cu CFR Simeria, golul amfitrionilor fiind marcat de Nistor (55). Formula LPS Sebeș a fost compusă din Pauletti/cpt – G. Fleacă, Todea, T. Fleacă, Fălămaș, Roșu, Adam, Avram, Glonț, Țălnar, Nistor; au mai jucat Ghibu, Oancea, Rîpa, Șerb, Moldovan-Varro (pe bancă Morariu). Cu 13 puncte, golaveraj 7-4, LPS Sebeș se clasează pe locul al 4-lea în play-out-ul Seriei a 7-a la Under 17. Stagiunea se va relua în 19 martie 2022, cu o dublă externă, cu Pandurii Tg. Jiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea