În “Orașul viorilor”, Metalurgistul Cugir caută, cu avânt, prelungirea invincibilității

Metalurgistul Cugir, singura conjudețeană invincibilă în 2018, cu trei victorii la rând și un moral excelent după succesul de sub Drăgana, din derby-ul “de Alba” cu Performanța Ighiu, intenționează să continue seria excelentă și în “orașul viorilor”.

Ajunsă pe ultima treaptă a podiumului (39 de puncte), gruparea de sub Drăgana are în față o formație situate pe poziția a 9-a (28 de puncte), ce vine după un egal la Recea, întâlnirea disputându-se sâmbătă, la ora 17.00, peste o săptămână la Reghin poposind Performanța Ighiu.

ELIT

Două absențe de marcă din distribuția “roș-albaștrilor”, portarul Crivăț și atacantul Făgărășanu, golgheterul seriei, cu 17 reușite, ambii suspendați. În consecință, vom asista la primul meci din acest sezon pentru N. Bănică, experimentatul goalkeeper devenit rezervă de lux, la niveul juniorilor opțiunile numindu-se Udrea, Cioban sau Scurtu. “Sperăm să ne menținem linia evoluțiilor bune și să ne adjudecăm toate punctele, deși întâlnim un adversar puternic acasă. Venim după trei victorii, dar trebuie să nu fim euforici, să rămânem cu picioarele pe pământ, deși avem două absențe importante, pe care trebuie să le surmontăm”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. În tur a fost 3-1 (triplă Făgărășanu), cugirenii având 9 întâlniri fără a cunoaște gustul eșecului.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...