Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În memoria lui Neluțu Popa: trofeele golgheterilor din județul Alba vor purta numele fotbalistului de legendă al Unirii Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând din această vară, trofeele care vor fi acordate golgheterilor din fotbalul județean, la toate nivelurile competiționale, vor purta numele lui Neluțu Popa, fotbalistul de legendă al Unirii Alba Iulia! Este o decizie de suflet a Asociației Județene de Fotbal Alba, prin care se dorește să se aducă un omagiu memoriei jucătorului emblematic pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri.

Începând cu acest an, trofeele de golgheter vor purta numele celui care a fost Neluțu Popa, golgheterul all time al AFC Unirea 1924 Alba Iulia, care din păcate s-a stins din viață în data de 19.07.2020„, a anunțat AJF Alba, în urma deciziei de ieri a Biroului Executiv.

Iani Mitracu, fostul său coleg din atacul Unirii, plecat la cele veșnice în decembrie 2014, are, de asemenea, o competiție fotbalistică ce-i poartă numele.

Despărțirea de Neluțu Popa, golgheterul „all time” al Unirii Alba Iulia, plecat la îngeri, se va produce astăzi, la Capela „Corona” din Alba Iulia, din cauza regulilor de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus.

Ce care doresc să-și ia un ultim „rămas bun” de la fotbalistul de legendă o pot face marți, 21 iulie, începând cu ora 11.30,  când este prevăzută slujba de înmormântare. Cei apropiați fotbalistului de legendă au făcut eforturi pentru ca Neluțu Popa să fie condus pe ultimul drum pe Stadionul „Cetate”, locul unde s-a simțit cel mai bine și a devenit fotbalistul de legendă al Albei, așa cum a fost în decembrie 2014, când a plecat dintre noi Iani Mitracu, coechipierul său din avanposturi, ambii idoli ai generații întregi de uniriști. Însă acest lucru nu este posibil din pricina restricțiilor în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea