Rămâi conectat

Sport

În meci amical, CSM Deva (Under 19) – GT Sport Alba Iulia 4-2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida de verificare disputată pe teren sintetic, în nocturnă, s-a încheiat cu victoria gazdelor, CSM Deva Under 19, care s-au impus cu scorul de 4-2 (2-0) în compania formației GT Sport, din Liga 4 Alba.

Vizitatorii, conduși de George Țălnar, Adrian Roman și Cătălin Popa, au reușit, la un moment dat să restabilească egalitatea în actul secund, prin golurile semnate de Bogdan Doagă și Radu Dula. Lotul GT Sport a a fost format din D. Iosa, R. Rădoi, D. Moldovan, Al. Patric, Fl. Jurj, Plăcintă, An. Bogdan, Cârja, Blagu, Dula, Buzilă, R. Borșai, R. Miron, Beleiu, Doagă, Al. Filimon și Cl. Zahan.

Gazdele sunt pregătite de Florin Călugărița. Este a doua acțiune în care a fost implicat CSM Deva contra unor formații din Alba, după tripla juvenilă cu Optimum Alba Iulia, la grupele de vârstă 2008, 2009 și 2010.

Echipa Under 19 de la CSM Deva evoluează și în Liga 4 de fotbal seniori Hunedoara, unde sunt pe poziția a șasea, la mijlocul clasamentului. În schimb, la categoria lor de vârstă, cei de la U19 sunt lideri în campionatul județean și s-au calificat în finala fazei județene a Cupei României.

Foto și informații: Amarildo Szekely


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea