Rămâi conectat

Sport

În Liga a 3-a, Viitorul Cluj – Unirea Alba Iulia 1-0 (0-0) / „Alb-negrii”, fără punct după 3 etape

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Liga a 3-a, Viitorul Cluj – Unirea Alba Iulia 1-0 (0-0) / „Alb-negrii”, fără punct după 3 etape

Unirea Alba Iulia rămâne fără vreun punct acumulat şi după runda a treia a eşalonului terţ. În sesiunea de meciuri de vineri după amiază, „alb-negrii” au fost învinşi cu 1-0 (0-0), în deplasare, de Viitorul Cluj.

A marcat: R. Pop (53)

Gazdele au câştigat la limită partida disputată pe terenul sintetic de la Baza Sportivă “Dan Anca” din Cluj-Napoca, printr-un gol căzut în debutul părţii secunde a disputei. De notat că uniriştii au ratat o ocazie uriaşă în minutul 5. Fetiţa a scăpat singur cu portarul, după o pasă a lui Morariu, însă a şutat în portarul Cebotari.

A fost a doua deplasare consecutivă în care “alb-negrii” nu au reuşit să înscrie. Înfrângerea de la Cluj vine după alte două eşecuri ale formaţiei albaiuliene: 0-3, în deplasare, cu Unirea Ungheni şi 2-3, pe “Cetate”, cu Metalurgistul Cugir, în primul derby “de Alba” al noii ediţii de campionat.

Echipe:

Viitorul Cluj: Cebotari – Bartoş, Duda, Porumb, Apărascăi, Fărăgău /cpt., Roşca, Râză, R. Baciu, R. Pop, D. Roman; rezerve: Borz, Ad. Pintea, Maxim, Şerbănescu, Al. Pop, Dolghi, Calo, T. Oargă, T. Cociş. Antrenor Marius Popescu – principal

Unirea Alba Iulia: Bartok – Haj, Mîlnă, Scrob, Mocanu, Al. Giurgiu /cpt., Dehelean, Bârdea, Morariu, Pocol, Fetiţa; rezerve: Ciorgovean, Lupea, V. Codrea, An. Moldovan, Bakcsi, S. Tineiu, Fl. Marcu, Oneţ, Jurj. Antrenor Valentin Sinescu – principal, Marcel Rusu – secund

Arbitri: Papp Csaba (Luduş) – Al. Cozma (Tg. Mureş), R. Moldovan (Sâncraiu de Mureş); observatori: Oct. Şovre (Satu Mare), T. Biriş (Hunedoara)

Pentru unirişti urmează duelul de acasă cu CS Hunedoara, formaţie creditată drept favorită la câştigarea Seriei a 9-a din Liga a 3-a şi chiar la promovarea în eşalonul secund.

Lucian DĂRĂMUȘ

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea