În “intermediară, gruparea de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – deplasare în fieful “feroviarilor mici”, CFR Cluj II

Marți, de la ora 17.00, în a doua etapă intermediară a primăverii din Seria a 5-a, Metalurgistul Cugir evoluează, pe Stadionul “CMC”, cu CFR Cluj II.

O întâlnire deloc ușoară pentru gruparea de sub Drăgana, echipa de pe poziția a 8-a (32 de puncte) reușind în urmă cu două săptămâni să producă a doua înfrângere stagională pentru liderul “U” Cluj. Formația cugireană vine după derby-ul “de Alba” șocant cu Industria Galda, scor 2-3, în care a suferit întâiul eșec din 2018, meci în care l-a pierdut și pe “căpitanul” Lucian Itu, ce a suferit o ruptură musculară.

“Roș-albaștrii” au coborât pe locul al 5-lea după această înfrângere, având 42 de puncte, însă traversează o perioadă fertilă pe terenuri străine, ultimul insucces fiind acum șase luni, 30 septembrie 2017, în etapa a 6-a, 1-2 pe “Cetate”, cu Performanța Ighiu (acum 206 zile)! Este o perioadă încărcată, cu 3 întâlniri în 8 zile, vineri, 27 aprilie, pe “Arena Cugir” poposind Unirea Dej. “Mergem cu încredere să ne jucăm șansele. Așa cum am mai spus-o, cel mai periculos adversar al nostru suntem noi, iar dacă nu facem greșelile inadmisibile din ultimul joc, avem șanse reale să obținem un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...