Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În “intermediară, gruparea de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – deplasare în fieful “feroviarilor mici”, CFR Cluj II

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, de la ora 17.00, în a doua etapă intermediară a primăverii din Seria a 5-a, Metalurgistul Cugir evoluează, pe Stadionul “CMC”, cu CFR Cluj II.

O întâlnire deloc ușoară pentru gruparea de sub Drăgana, echipa de pe poziția a 8-a (32 de puncte) reușind în urmă cu două săptămâni să producă a doua înfrângere stagională pentru liderul “U” Cluj. Formația cugireană vine după derby-ul “de Alba” șocant cu Industria Galda, scor 2-3, în care a suferit întâiul eșec din 2018, meci în care l-a pierdut și pe “căpitanul” Lucian Itu, ce a suferit o ruptură musculară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Roș-albaștrii” au coborât pe locul al 5-lea după această înfrângere, având 42 de puncte, însă traversează o perioadă fertilă pe terenuri străine, ultimul insucces fiind acum șase luni, 30 septembrie 2017, în etapa a 6-a, 1-2 pe “Cetate”, cu Performanța Ighiu (acum 206 zile)! Este o perioadă încărcată, cu 3 întâlniri în 8 zile, vineri, 27 aprilie, pe “Arena Cugir” poposind Unirea Dej. “Mergem cu încredere să ne jucăm șansele. Așa cum am mai spus-o, cel mai periculos adversar al nostru suntem noi, iar dacă nu facem greșelile inadmisibile din ultimul joc, avem șanse reale să obținem un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea