Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În finala regională a Cupei României, ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE – CSU Alba Iulia 2-1 (0-1) | Golul victoriei, în minutul 83

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pe terenul sintetic al Bazei Sportive “Dan Anca” din Cluj-Napoca s-a disputat finala regională din Regiunea 3 a Cupei României între ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE și CS Universitatea Alba Iulia, echipa din Mureș impunându-se cu scorul de 2-1 (0-1), după ce a întors rezultatul în actul secund.

Studenții au efectuat deplasarea cu numai 11 jucători, neavând nicio rezervă! „Felicit jucătorii„, s-a mărginit să declare antrenorul Mihai Manea.

*Doar 11 jucători și Criș între buturi!!!

Criza de lot a fost una ce a dus la o situație de-a dreptul deranjantă, acest meci jucându-se doar pentru că trebuia bifat. Formula studenților a cuprins 5 jucători Under, plus doi fotbaliști ce au semnat recent: Budin (Sticla Turda) și Frențiu (prelungirea înțelegerii). Ba mai mult,între buturi a stat Alexandru Criș (2005) – jucător de câmp

Comparativ cu jocul de săptămâna trecută, de pe „Cetate”, cu CS Gheorgheni, au lipsit 6 dintre titulari, Căt. Suciu, R. Trif, Circov, M. Domșa (plecați la Rm. Vâlcea, la campionatul de minifotbal cu La Bolta, o decizie ce i-a deranjat pe conducătorii CSU), Șt. Radu (absent din motive familiale), Ov. Luca (s-a renunțat)

 

Elevii lui Mihai Manea au condus  cu 1-0, reușită Frențiu (40, cap la centrarea lui Cos. Năcreală), însă problemele de efectiv au dus la un final nedorit, oponenții întorcând rezultatul în actul secund. Golul victoriei a fost marcat de trupa din Mureș în minutul 83, de Gliga, după o reluare din centrul careului, în urma unei centrări din stânga (la o fază anterioară s-a solicitat fault asupra lui Amihăesei). Golul egalizator îl semnase, mai devreme cu 20 de minute, T. Moldovan, la o eroare a portarului improvizat Criș, ce a degajat un balon direct la adversar ce a trimis în poarta goală!

Cele două combatante sunt nou-promovate în Liga a 3-a, iar victoria în acest joc direct înseamnă obținerea trofeului pentru regiunea respectivă (7 la nivel național), dar și accederea în turul I al competiției (17 august, când vor intra și 69 de formații din eșalonul terț, inclusiv CS Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia).

ACS Tg. Mureș: Molnar – Dudaș, Bako, Al. Oprea, Csegoldi, S. Feher, Csala, T. Moldovan, Ghirca, Caliani, Gliga; rezerve K. Nagy, Siko, Negria, Laszlo, Gliz, Santa, Lorincz, Toth. Antrenor Csaba Feher.

CSU: Criș – Amihăesei, Budin, Ad. Hăprian, Al. Petresc, Cos. Năcreală, Al. Costea, Cărăbineanu, Gylien, Herci, Frențiu.

Sursa foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea