Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În duelul liderilor, Arieșul Mihai Viteazu – CSU Alba Iulia 2-4 (1-2)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia a câștigat partida de verificare disputată în deplasare, cu Arieșul Mihai Viteazu, liderul Ligii a 4-a Cluj.

Scorul a fost de 4-2 (2-1) în favoarea studenților din Cetatea Marii Uniri ce au condus în permanență pe tabelă, având 2-0 și 4-1. Golurile formației pregătite de Mihai Manea au marcate de Ad. Lăcătuș și Frențiu, până la pauză, și Baghiu – o dublă, în actul secund. A fost ultima repetiție amicală a primei clasate în Liga a 4-a Alba înaintea debutului returului, programat peste o săptămână, meci extern cu CS Zlatna.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În aceast iarnă CSU a avut 3 teste, două câștigate (10-2 cu CA Covasna și 4-2 cu Arieșul Mihai Viteazu) și unul pierdut (0-2 cu CSM Deva). Formula aliniată de CSU: Mincă – Fl. Schiau, I. Neag, R. Trif, Bucurică – Frențiu, Al. Petresc, Ad. Hăprian, Ad. Lăcătuș – Herci, M. Domșa; au mai intrat Căt. Suciu, Negrușa, Năcreală, Gylien, Olălău, Crișu, Baghiu, Fățan (ex-FC Unirea Alba Iulia, juniori). Absenți V. Ignat, Bălșan, Joldeș, Gh. Mărginean, Apetri, Șt. Radu, Voineag, Circov, Cl. Oara.

Sursa foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea