Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Cupa României, FC Avrig – Metalurgistul Cugir 1-4 (0-1) | Succes clar pentru „roș-albaștri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a avut meci în turul întâi al Cupei României în Sibiu, cu FC Avrig, învingătoarea etapei regionale, formația de sub Drăgana calificându-se în etapa superioară după un succes clar, chiar dacă nu a contat pe M. Domșa și Cîrloanță.

Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia sunt singurele formații din Alba rămase în competiția „KO”, următorul tur fiind miercuri, 9 august.

Calificare fără emoții pentru divizionara terță Metalurgistul Cugir, care a învins cu 4-1 (1-0) pe FC Avrig. “Roș-albaștrii” au punctat prin P. Păcurar (27), Șaucă (55 și 82), Dohotariu (89), sibienii reușind să egaleze în minutul 52. A fost un simplu foc de paie, întrucât elevii lui Lucian Itu au punctat rapid prin căpitanul Tudor Șaucă, fotbalist care a realizat ulterior dubla.

Metalurgistul Cugir, poate conjudețeana care a cunoscut cele mai puține modificări de efectiv în această perioadă, are deplasare în Sibiu. FC Avrig a ajuns în această fază după ce a învins în urmă cu două săptămâni pe Industria Galda, o altă reprezentantă a județului, 2-1, în final, în meciul decisiv pentru adjudecarea grupei, trecând ulterior de ASA Tg. Mureș, în finala fazei regionale.

Csapo – Dohotariu, Vlădia, Vl. Popa, Vitinha – Șaucă (83, Bura), Udrea (74, Gh. Hăprianu), Selagea, Cocan – P. Păcurar, Șuteu (60, Tăban); rezerve Perjeriu, S. Itu, L. Itu, R. Păcurar, M. Neagu, Androne. Antrenor Ion Ilie

Arbitri: G. Feleki, Z. Tamași (ambii Odorheiu Secuiesc), H. Recsenyedi (Sfântu Gheorghe) Observator Cr. Gîţ (Deva).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea