Rămâi conectat

Sport

În continuare căutări de antrenor sub Drăgana *Laszlo Balint a declinat propunerea, negocieri cu Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - Unirea Jucu 44Metalurgistul Cugir, singura echipă din Seria a 5-a din Liga a 3-a care nu a primit gol în primele trei runde ale eşalonului terţ, continuă căutările pentru instalarea unui nou antrenor principal. Dat favorit pentru preluarea postului, braşoveanul Laszlo Balint a declinat ieri propunerea transmiţând oficialilor cugireni că „este în discuţii avansate cu o echipă de Liga a 2-a”, acest fapt surprinzându-i inclusiv pe jucătorii cugireni ce ştiau că Balint va prelua echipa. Cum la meciul derby de la Turda, metalurgiştii nu au avut antrenor pe bancă, interimarul Marius Opric absentând din motive personale, problema noului „principal” este una prioritară pentru gruparea de sub Drăgana. În consecinţă, s-au reluat alte piste, primul nume vizat fiind cel al lui Călin Moldovan. Respectivul tehnician a fost la un pas să pregătească Europa Alba Iulia în iarna anului 2013, înainte ca gruparea albaiuliană să se mute la Chişineu Criş. Fostul antrenor al Luceafărului Felix în Liga a 2-a, Călin Moldovan (46 de ani), a mai activat în ultima perioadă la juniorii A de la Corona Braşov, dar şi la formaţia de Liga a 3-a, FC Zagon (judeţul Covasna).

În acealaşi timp însă, e posibil ca interimatul secunzilor Lucian Itu şi Cosmin Şuvaina să continue şi la meciul cu CS Iernut.

După plecarea lui Dan Mănăilă, în urma remizei de la Galda de Jos, din runda inagurală, în urmă cu două săptămâni, Metalurgistul Cugir a purtat tratative cu diverşi antrenori, vehiculându-se nume precum Sebastian Moga sau Laszlo Balint. Următorul meci, sâmbătă, 20 septembrie, cu CS Iernut este unul special. Partida se desfăşoară tocmai când în localitate este „Toamna Cugireană”, manifestarea de pe Stadionul „CSO” cuprinzând un meci demonstrativ şi o prezentare a fostelor glorii fotbalistice a echipei Metalurgistul, ce aniversează 75 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea