Rămâi conectat

Sport

În cele din urmă, portarul Mihai Mincă s-a înțeles cu CS Municipal Unirea Alba Iulia | Revenire după 17 ani în „alb-negru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După un start de sezon ratat, un singur punct în 3 etape în Liga 3, penultima poziție și eliminare din Cupa României cu CS Ocna Mureș, “alb-negrii” încearcă să regleze lucrurile din mers.

Astfel, Mihai Mincă a acceptat propunerea să evolueze pentru CS Municipal Unirea Alba Iulia li va fi apt de joc de săptămâna viitoare.

Astfel, în cele din urmă divizionara terță a bătut palma cu experimentatul goalkeeper Mihai Mincă, dacă se vor respecta anumite condiții. Acesta fusese anunțat drept rezolvat înaintea debutului eșalonului terț, însă părțile nu s-au înțeles din punct de vedere financiar și fotbalistul ce va împlini 38 de ani în 8 octombrie nu s-a mai prezentat la antrenamente.

Buturile albaiuliene au fost apărate în cele 4 jocuri oficiale de tânărul Cătălin Iovicin (venit în vară de la Pandurii Tg. Jiu), bilanțul său fiind 10 goluri încasate (7 în Liga 3). Eșecul de pe “Cetate” cu Unirea Ungheni, 2-4, după ce amfitrionii au dezamăgit profund în actul secund, i-a determinat pe oficialii uniriști să reia “pista” Mincă, iar fostul echipier al CSU Alba Iulia a acceptat în cele din urmă propunerea. Astfel, s-ar consemna revenirea lui Mincă, după 17 ani, la formația care l-a lansat în fotbal (11 iunie 2005, în Divizia A, Farul – Apulum 4-0, ultimul său joc). Debutul nu se va produce însă vineri, în deplasare, cu ACS Tg. Mureș 1898 (locul 8, un singur punct, același bilanț avându-l și CSM Unirea), primul duel dintr-o serie de foc: urmând meciurile cu Corvinul Hunedoara, CSU Alba Iulia și CS Ocna Mureș. În privința băncii tehnice, deocamdată nimic nou, chiar dacă jocul cu Unirea Ungheni a fost urmat de o ședință la stadionul “Cetate” (a se citi Marcel Rusu rămâne și în această săptămână).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea