Rămâi conectat

Actualitate

În cazul fetei UCISĂ la Caracal, Anchetatorii, FORȚAȚI sa aștepte 16 ore de la apelul la 112 sa intre in casa criminalului

Unirea Ziarul

Publicat

în

În cazul fetei UCISĂ la Caracal, Anchetatorii, FORȚAȚI sa aștepte 16 ore de la apelul la 112 sa intre in casa criminalului

Alexandra, fata de 15 ani, dispărută în urmă cu o zi în Olt și despre care se crede că a fost ucisă și arsă de către Gheorge Dincă, de 57 de ani, a apucat să sune la 112, spunând că este într-o casă aproape părăsită.

STS nu a reușit să localizeze corect apelul.

„Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service”, ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliției.

Conform oficialilor IGPR, STS a transmis însă trei locații eronate, iar echipajele au reușit să ajungă la imobilul în care era victima abia după câteva ore.

Principalul suspect se numește Gheorge Dincă, are 57 de ani și este tată a 3 copii. Fiica omului trăiește în Timișoara, iar băieții sunt plecați la muncă în străinătate.

Polițiștii au găsit o mizerie de nedescris la casa principalului suspect al cazului din Caracal, curtea bărbatului fiind ticsită de vechituri aruncate aleatoriu, gunoaie, dar și un butoi, în care, potrivit polițiștilor, au fost găsite rămășițe umane.

Suspectul a fost dus la audieri.

Din primele date, bijuteriile ar coincide cu cele pe care le purta fata dispărută ieri.

Poliţiştii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă.

Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Anchetatorii din România au fost împiedicați să intre în casa bărbatului timp de 16 ore

Anchetatorii din România au fost împiedicați să intre în casa bărbatului care acum este audiat pentru mai multe crime în județul Olt. După ce STS nu a reușit să identifice locația din care a cerut ajutor una din fetele ucise, oamenii legii au indentificat casa suspectului cu ajutorul unui martor care a descris mașina cu care plecase fata dispărută.

Oamenii legii aveau adresa suspectului, însă nu au putut intra fără un mandat. Conform Antena 3, anchetatorii au așteptat 16 ore până să obțină un mandat care să le permită să intre legal în fața suspectului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea