Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În barajul pentru Liga a 3-a: Performanţa Ighiu – Progresul Pecica (Arad)! *Dublă dificilă pentru campioana judeţului Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu, campioana judeţului Alba va întâlni în barajul pentru promovarea în Liga a a 3-a pe Progresul Pecica (campioana judeţului Arad).Progresul Pecica1

Meciurile se dispută în dublă manşă, în zilele de 20 şi 27 iunie (primul joc pe teren propriu, la Ighiu), împerecherea şi tragerea la sorţi a jocurilor fiind efectuate astăzi la sediul FRF.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Adorian Himcinschi: „Avem şansa noastră”

Va fi o dublă foarte dificilă, dar avem şansa noastră. Încă nu ştim prea multe despre adversari, dar suntem avizaţi de faptul că reprezintă judeţul Arad, unul foarte puternic fotbalistic„, a declarat antrenorul Performanţei, Adorian Himcinschi. Precedentul baraj disputat de echipa din Alba a fost în 2011, tot cu o echipă din Arad, Tudor Vladimirescu, pierdut la Deva, scor 0-2. „Se anunţă o dublă dificilă, dar noi ne propunem să promovăm în Liga a 3-a. Eu cred că dispunem de o echipă foarte puternică şi bine pregătită, pentru a face faţă acestei provocări„, a apreciat preşedintele Gheorghe Dănilă. „Avem prima şansă, cu toate că oponentul este unul valoros. Important este să câştigăm primul meci, cel de la Ighiu„, a menţionat Traian Rusu, primarul comunei Ighiu.

Progresul Pecica a tranșat din punct de vedere matematic lupta pentru locul 1 în antepenultima etapă chiar în fața „satelitului” celor de la UTA. Cireașa de pe tort a fost  pusă în ultima rundă, când „galben-albaștrii” au izbutit cea mai concludentă victorie a sezonului (9-1) în compania Victoriei Zăbrani, formația ce a terminat pe locul secund prima parte a campionatului.

Peii, golgeterul Ligii a IV-a Arad

Cu ocazia confruntării de la Zăbrani, Codrin Peii a tranșat lupta pentru cel de-al cincilea titlu consecutiv de golgeter al Ligii a IV-a Arad. Puternicul „vârf” sosit în urmă cu două sezoane de la Semlecana Semlac a reușit nu mai puțin de 5 goluri vinerea trecută și a ajuns la „cota” 18. În urma sa se află coechipierul Răzvan Riviș, fiul fostului fotbalist de Divizia A al UTA-ei, Claudiu Riviș. Mijlocașul de 26 de ani marcat de trei ori în poarta Zăbraniului și a strâns 14 goluri stagionale.

Trei foști prim divizionari

Pecica a adunat mulți fotbaliști valoroși din județul Arad și nu numai. Bsitrițeanul Gabor, argeșeanul Moise și timișoreanul Dobricean sunt cei trei „stranieri” ai Progresului, care, însă, în tur au mai contat și pe doi nigerieni, Best Tegbo și Lawal Muhammed. În lotul pecicanilor activează și trei foști prim divizionari. În primul rând, este vorba despre Răvan Fritea, cu 60 de partide în Divizia A, în culorile celor de la UTA, FC Bihor, Universitatea Craiova și Gloria Bistrița. Tehnicul mijlocaș e urmat îndeaproape de Flavius Băd, care a îmbrăcat tricourile echipelor Poli AEK Timișoara, Național București și Gloria Bistrița. În fine, Riviș a evoluat și el în Liga 1, la FC Timișoara.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea