Rămâi conectat

Actualitate

În anul 2011, 120 de salariaţi ai DGASPC Alba au avut contractul individual de muncă suspendat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În multitudinea de probleme pe care le-a avut de rezolvat anul trecut conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, s-au aflat desigur şi cele legate de activitatea personalului propriu. Astfel, potrivit unui raport de activitate al instituţiei, această perioadă s-a caracterizat printr-o scădere pronunţată a numărului de personal, ca urmare a solicitării încheierii contractelor de muncă venită din partea angajaţilor, a transferurilor, a împlinirii vârstei de pensionare, a desfacerii contractului de muncă din motive disciplinare, precum şi a externalizării unor servicii sociale către furnizori privaţi.
Astfel, şi-au încetat activitatea un număr de 95 salariaţi, din care 20 persoane cu contract de muncă încheiat pe perioadă determinată şi au fost angajate 9 persoane, din care 8 personal contractual şi 1 funcţionar public.
Pe parcursul anului 2011, un număr de 120 salariaţi au avut contractul individual de muncă suspendat, motivele fiind următoarele: 62 persoane s-au aflat în concediu fără plată; 37 persoane s-au aflat în concediu pentru creşterea şi îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani; 8 persoane s-au aflat în concediu pentru creşterea şi îngrijirea copilului cu handicap până la împlinirea vârstei de 3 ani; 13 asistenţi maternali profesionişti nu au avut în îngrijire copii. Ca urmare a neîndeplinirii sau îndeplinirii defectuoase a sarcinilor de serviciu, un număr de 4 angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba au fost sancţionaţi disciplinar astfel: 3 persoane au primit avertisment scris, 1 persoană a fost sancţionată cu reducerea salariului cu 5 % pe o perioadă de trei luni. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea