// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În a doua partidă amicală Under 17, Turcia – România 0-0, aiudeanul Raul Şteau, printre titulari

După ce în primul meci de verificare disputat la Side, „tricolorii” au fost scurclasaţi, eşec la un scor de tenis, 2-6, reprezentativa Under 17 a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, cea de-a doua partidă amicală programată cu selecționata similară a Turciei.

În acest meci aiudeanul Raul Şteau a fost titular, iar Andrei Mărginean, mijlocaşul de la CS Zlatna, a fost rezervă şi a intrat pe final. “Tricolorii” Under 17 au avut câteva ocazii mari de a deschide scorul, prin Călin și Markovic, însă tabela a rămas neschimbată până la finalul partidei. Aceasta a fost prima acțiune a selecționatei Under 17 din acest an, care a început astfel pregătirea pentru Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European din Anglia (programat între 22-28 martie în Ungaria, alături de Israel,  Ungaria şi Slovenia). Următoarea acțiune este programată la finalul lunii februarie, când reprezentativa U17 va disputa o “dublă” amicală în compania selecționatei similare a Ciprului.

Sursa: Federaţia Română de Fotbal

Dan HENEGAR