Rămâi conectat

Monden-Clubbing

În 7 mai, Eagle Festival Oradea dă startul festivalelor mari din România! 

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflat la prima ediție, Eagle Festival pune Oradea pe harta marilor festivaluri de muzică din Europa în 2022. Sâmbătă, 7 mai, începând cu orele 18:00, pe Noua Arenă din str. Traian Blajovici, va avea loc inaugurarea Eagle Festival, care se dorește a fi cel mai important eveniment muzical organizat vreodată în orașul de pe malul Crișului.

“Ideea alegerii numelui a venit de la unul dintre simbolurile orașului și anume <<vulturul negru>>. Ne așteptam la o participare de 5000-7000 de oameni având in vedere ritmul de vânzare al biletelor”, declară organizatorii festivalului.

Lista artiștilor prezenți va cuprinde nume de referință dîn industria festivalieră europeană precum Ummet Ozcan, Sunnery James & Ryan Marciano, Brooks, Noel Holler, Toby Romeo, Partydul KissFM și Aqila Atak.  Arena care va găzdui Eagle Festival va fi inaugurată în luna aprilie de către Primăria Oradea, și va avea o capacitate de 7.000 locuri.

Eagle Festival va fi primul eveniment de amploare organizat pe Noua Arenă, țintind încă de la început compania selectă a evenimentelor muzicale de profil, Oradea devenind astfel un reper pe harta marilor evenimente de acest gen din Europa.

”Dorim să oferim comunității orădene un eveniment de talie europeană, dar în același timp dorim să invităm publicul din toată țara să viziteze orașul nostru cu tot ce are el mai bun de oferit”, au mai adăugat organizatorii festivalului.

După ce biletele early-bird la pretul de 179 lei au fost epuizate, cei care doresc să participe la eveniment mai pot achizitiona bilete online la pretul de 249 lei, de pe site-ul oficial eaglefestival.ro. În contextul eliminării integrale a restricțiilor cauzate de pandemia de Coronavirus, este așteptată o participare semnificativă a tinerilor din întreaga țară, Eagle Festival fiind unul dintre primele evenimente de acest gen organizate în acest an.

Doritorii vor putea petrece cu această ocazie un City Break în cea mai trendy destinație din România, odată cu participarea la eveniment putând vizita atât municipiul Oradea dar și petrece o zi de relaxare în faimoasa stațiune Băile Felix din apropiere.

Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea