Rămâi conectat

Sport

În 3 şi 4 martie, la Arieşeni, Cupa „Andrei Tanţoş” la schi alpin, ediţia a 4-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cupa „AndreCupa Andrei Tantos 1i Tanțoș”, la schi alpin, a ajuns la cea de-a patra ediție, care se va desfășura la Arieșeni, având două zile de concurs, 03 și 04 martie 2016.

Programul evenimentului conține două concursuri, unul de slalom şi unul de slalom uriaş. Proba de slalom va avea loc pe 03 martie, începând cu ora 10.00, iar proba de slalom uriaş pe data de 04 martie, deasemenea începând cu ora 10.00.

În premieră în acest an, va avea loc şi un concurs pe echipe, care se va desfasura în data de 03 martie, pe nocturnă, începând cu ora 18.00, iar la finalul serii, devenita deja o traditie, lansarea de lampioane.

Festivitatea de premieră va avea loc în data de 04 martie, în jurul orei 14.00.

Concursul este destinat atât juniorilor, cât și seniorilor, fiind un concurs de rang național care punctează în Cupa României la categoria Open.

La start se vor alinia cei mai titraţi schiori ai României, de la peste 10 cluburi din ţară.

Concursul este dedicat memoriei multiplului campion național la schi alpin, Andrei Tanţoş, plecat dintre noi în urma unui tragic accident rutier produs în 2012.

Acest concurs este organizat de către Consiliul Județean Alba și Asociaţia Sportivă Montana Abrud, în parteneriat cu Federaţia Română de Schi şi Biatlon, Direcţia Judeţeană de Sport şi Turism Alba, Clubul Sportiv Școlar Câmpeni, Primăria Abrud, Liceul HCC Abrud, Cabana Vârtop și cu ajutorul sponsorilor care ajută an de an, la desfăşurarea acestui eveniment.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea