Rămâi conectat

Sport

În 14 şi 15 februarie, la Arieşeni, Cupa „Andrei Tantoș”, a treia ediție *Primul concurs, în nocturnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

 Cupa Andrei Tantos1Cupa „Andrei Tanțoș”, schi alpin, a ajuns la a treia ediție care se va desfășura la Arieșeni, având două zile de concurs, 14 și 15 februarie 2015.
Programul evenimentului conține două concursuri de slalom special. Primul dintre acestea va avea loc pe 14 februarie, începând cu ora 18.00, fiind singurul concurs de schi pe nocturnă de anul acesta și unul dintre puținele concursuri de acest gen din țara noastră. La finalul serii, așa cum am obișnuit și în edițiile precedente, vom da frâu liber emoțiilor și vom lansa tradiționalele lampioane. Cel de-al doilea concurs va avea loc în data de 15 februarie și va începe la ora 9.30. Festivitatea de premieră va avea loc în jurul orei 12.30.
Concursul este destinat atât juniorilor, cât și seniorilor, fiind un concurs de rang național care punctează în Cupa României la categoria Open. De asemenea, în cadrul acestor două probe vor lua startul și cadeții, concursul fiind suștinut în acest caz de CSS Câmpeni si DJTS Alba.
Ne bucurăm că putem organiza și în acest an concursul care omagiază memoria campionului nostru, Andrei Tanțoș, căruia îi datorăm prestigiul clubului CSS Câmpeni, de a fi printre cluburile cu renume din schiul alpin românesc. Tot la acest club s-a remarcat și Dan Moldovan, colegul și prietenul lui Andrei, care pentru rezultatele remarcabile din anul competițional trecut a fost desemnat cel mai bun sportiv al județului Alba în 2014. Prestigiul acestei competiții este deja recunoscut la nivel național, iar ca urmare, la această ediție așteptăm mai mulți participanți ca în anii trecuți și sperăm că vor fi la start cei mai valoroși schiori români. Ediția de anul acesta este și mai specială deoarece avem invitată și o delegație din Ungaria, care speram ca ne va onora cu prezentă. Prin tot efortul pe care îl depunem, atât noi, cât și toată comunitatea locală care este alături de noi, dorim să aducem un plus acestei competiții de schi alpin și sperăm ca pe viitor acest concurs să se transforme într-unul internațional”, a declarat Tiberiu Tanțoș, tatăl și antrenorul regretatul schior Andrei Tanțoș și președintele Asociației Sportive Montana Abrud.
Concursul este dedicat memoriei multiplului campion național la schi alpin, plecat dintre noi în urma unui tragic accident rutier produs în 2012. Acesta este organizat de către Consiliul Județean Alba și Asociatia Sportivă Montana Abrud, în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Câmpeni, Primăria Abrud, Liceul HCC Abrud, Cabana Vârtop și cu ajutorul sponsorilor cărora le mulțumim pentru tot sprijinul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea