Rămâi conectat

Actualitate

Important pentru călătorii CFR!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Modificări temporare în sistemul de procurare a biletelor de tren

    De la data de 11 decembrie ac, de la intrarea în vigoare a noului Plan de Mers al Trenurilor 2011/2012, rangurile actuale de trenuri de călători vor fi structurate şi tarifate (conform OMT 153/2011 şi OUG 56/2011), în funcţie de serviciile oferite, în trei categorii astfel: Intercity (IC), InterRegio (IR) şi Regio (R). Având în vedere implicaţiile trecerii la aceste 3 ranguri de tren din punct de vedere al bazelor de date şi al aplicaţiilor de vânzare a biletelor, pentru a asigura deservirea corectă a publicului călător prin intermediul sistemelor electronice de emitere, în conformitate cu noua politică comercială a societăţii, în perioada următoare, până la 10 decembrie, se va reduce perioada de anticipaţie, ne-a anunţat Cornel Suciu, şeful Staţiei CFR Călători Alba Iulia. Astfel, până la data de 8 decembrie 2011 inclusiv, se vor putea emite legitimaţii de călătorie la ghişeele de emitere din staţii şi agenţii de voiaj şi prin intermediul celorlalte servicii complementare (xSellKiosk sau vânzare online) numai pentru trenurile prevăzute în actualul plan de mers (inclusiv pentru trenurile cu circulaţie în data de 9 decembrie 2011); *pentru trenurile cu circulaţie în data de 10 decembrie, legitimaţiile vor fi disponibile la vânzare începând cu data de 2 decembrie.
Legitimaţiile de călătorie pentru trenurile prevăzute în Planul de Mers 2011/2012 se vor putea achiziţiona numai începând cu data de 9 decembrie 2011, astfel: 1. la ghişeele de emitere din staţii şi agenţii de voiaj şi la aparatele automate de vânzare amplasate în staţii: a) În data de 9 decembrie – numai pentru trenurile cu plecare în data de 11 decembrie, b) În data de 10 decembrie – pentru trenurile cu plecare în data de 11 şi 12 decembrie. Legitimaţiile emise în zilele de 9 şi 10 decembrie pentru toate trenurile din noul plan de mers vor fi tarifate prin asimilare la rangurile actuale: trenurile Interregio vor fi tarifate ca trenuri Accelerate, iar trenurile Regio vor fi tarifate ca trenuri Personale. 2. serviciul vânzare online va fi indisponibil în zilele de 9 şi 10 decembrie, respectiv nu se vor putea achiziţiona online legitimaţii de călătorie pentru trenurile cu circulaţie în zilele de 10 şi 11 decembrie 2011. Începând cu data de 11 decembrie se revine la funcţionarea normală a tuturor sistemelor electronice de emitere, respectiv la anticipaţia de 30 zile.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea