Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Idei de MESAJE de Sfinții Constantin și Elena. Cele mai inspirate urări și felicitări pe care să le transmiți prietenilor, rudelor și colegilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE și SMS-uri de Constantin și Elena 2023. URĂRI ȘI FELICITĂRI prin SMS de Sf Constantin și Elena pentru cei care poartă numele de CONSTANTIN ŞI ELENA sau derivate ale acestora

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena

În fiecare an, la 21 mai, Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena, ca protectori ai credinţei creştine, slăviţi de creştinătate „întocmai cu Apostolii” . Peste 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc, joi, onomastica de Sfinţii Mari Împăraţi Constantin şi Elena, iar dintre aceștia aproximativ 1,1 milioane sunt femei şi circa 640.000 sunt bărbaţi.

Pentru cei care doresc să trimită un mesaj cu o urare de bine celor dragi, prezentăm mai jos nume care se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena și câteva mesaje inspirate:

Pentru Sfantul Constantin: Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanta, Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina,Costel, Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titel, Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta.

Pentru Sfanta Elena: Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilinuta, Leana, Lenuta, Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti.

MESAJE cu urări și felicitări de Sfinții Constantin și Elena

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si sa vă ajute a urma calea spre Domnul!

Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Citește și: Mesaje de Constantin și Elena. Felicitări de Sfinții Constantin și Elena. Urări care pot fi trimis prin SMS de Sf. Constantin și Elena

La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pământească, ce doreşti sa se împlinească!

Îţi doresc sa ai parte de o zi de nume minunata! La multi ani….

Îţi urez “La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

URĂRI  DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viaţa numai flori,
Noroc si bucurie!
La Mulţi Ani!
Un ocean de sănătate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer: “La mulţi ani!”
Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!

Sa ne trăieşti, Elena / Lenuţa / Costică / Costel / Nuţi / Costi / Ileana, ani mulţi si buni,
Norocul sa-ti dea ghes mereu, minuni,
Orice dorinţa-ţi pui să se-mplinească,
Iar anii care trec te-ntinerească!
La mulţi ani cu sănătate,
Sa iti dea Domnul tot ce doreşti,
Zile senine si fericire,
Elena/Constantin, sa ne trăieşti!

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena

Este doar înca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, căci este ziua ta! La mulţi ani, iubitule/iubito!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile senine si însorite!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

La mulţi ani, cu ocazia zilei de “Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria. Ce felicitări, urări și SMS-uri le poți trimite persoanelor care își serbează onomastica

La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer “La mulţi ani!”

Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

MESAJE  DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA

La mulţi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Citește și: Pe cine sărbătorim de Sfinții Constantin și Elena: Cui îi spunem ”La mulți ani”

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani de ziua onomastica!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu.

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cu ocazia Sf. Constantin si Elena iti dorim sanatate si numai bucurii.

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

La Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani Constantin/Elena!

FELICITARI de SFINTII CONSTANTIN și ELENA

 Fie ca adierea vintului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite. La multi ani de ziua numelui!

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, iubire, fericire, sanatate.

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Costica!

Fie ca sfintii Constantin si Elena care te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea