Rămâi conectat

Actualitate

Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru bărbați: Ce daruri le putem face de sărbătorile de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Indiferent de vârstă, bărbații apreciază cadourile pe care le pot folosi cu adevărat (care nu vor stă în sertar, de exemplu), astfel un gadget ar putea fi chiar alegerea ideală. Nu trebuie să vă gândiți că prețul lor este prea mare.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Ceas

Ceasul este un accesoriu elegant, fiind mai mult decât un simplu obiect de măsurat al timpului. Probabil sau mai mult că sigur, ceasul este singură bijuterie cu adevărat elegantă pe care o poate purta un bărbat, fiind apreciat în același timp și de femei. Deși nu este un gadget inteligent, ceasul va rămâne mereu un accesoriu important pentru orice bărbat.

Ceas Inteligent – Smartwatch

Pentru cei ce vor mai mult decât un accesoriu elegant, smartwatch-ul sau ceasul inteligent este gadget-ul perfect. Timpul însă aduce cu el noi tehnologii, iar modă se schimbă odată cu el. O lista cu peste 70 de astfel de produse se găsește și pe Emag.

Citește și: MESAJE de Mos CRACIUN hazlii. Urări de Moș Crăciun haioase. Felicitări de Moș Crăciun amuzante care pot fi transmis prin SMS de Crăciun

Cameră de mașină

O cameră de mașină este foarte folositoare pentru orice șofer. De asemenea, cred că oricine preferă să revadă peste ani locurile prin care a fost. O camera de mașină nu este doar un cadou frumos, ci și o necesitate și cred că oricine și-ar dori una. Varianta camerelor de mașini este una foarte extinsă.

Telefon mobil

Telefonul mobil este un cadou mai scump, dar ar putea fi si acesta luat in considerare, mai ales ca sunt si reduceri in perioada de Craciun.

Citește și: Mesaje de Sărbători • Urări de Sărbători • Felicitări de Sărbători • SMS de Sărbători

Dronă

Probabil cea mai bună jucărie pentru un bărbat. Prețurile pentru aceste produse au scăzut foarte mult, iar Emag are în ofertă 96 de produse și accesorii.

Laptop/Notebook

Chiar dacă telefoanele și laptopurile sunt cele mai scumpe cadouri care se pot face, și acestea se pot lua în calcul.

eBook Reader

eBook Reader-ele sunt o altă alegere foarte bună pentru cei pasionați de citit. Momentan Emag are 7 modele de astfel de dispozitive, iar prețurile sunt bune, cel mai puțin costisitor fiind 189 de lei, însă o alegere foarte bună ar fi acest model, care costă mai mult dar este net superior.

Curelele

Cureaua este un accesoriu fără de care majoritatea bărbaților nu părăsesc casa. Deci, cu siguranță este o idee bună pentru un cadou de Crăciun. Poți alege dintre o curea elegantă sau una casual. Prima va fi o alegere excelentă pentru oamenii de afaceri și fanii pantofilor clasici. Curele casual sunt o alegere de nota zece pentru iubitorii stilului lejer, adică sneakerși și teniși.

Portofelul

Soț, tată, frate, bunic sau prieten – fiecare dintre ei va avea nevoie cu siguranță de un portofel nou. Modelele din piele sunt cele mai elegante. Variantele din alte materiale, cu inscripții sau logo-uri de marcă, vor câștiga cu siguranță inimile bărbaților mai tineri.

Mănuși

Datorită practicității, mănușile sunt unele dintre cele mai populare cadouri de Crăciun pentru bărbați. De multe ori bărbații uită de acest articol de iarnă foarte important. Așadar, cu siguranță vor fi fericiți când vor găsi o pereche de mănuși călduroase și elegante sub bradul de Crăciun. Ce model ar trebui să alegi? Mănușile din piele pentru bărbați vor fi o alegere excelentă pentru fanii eleganței și ai stilului clasic. Mănușile din materiale precum lâna sau cașmir, vor fi pe placul celor cărora le place stilul casual.

Citește și: Povestea lui Moș Crăciun sau legenda lui Moș Crăciun

Căciula pentru iarnă și pentru zilele răcoroase

Un accesoriu must-have pentru iarnă, care va fi fără îndoială la îndemână în lunile care urmează. În catalogul de produse de pe epantofi.ro vei găsi modele în diverse stiluri și culori, dintre care cu siguranță vei putea alege căciula perfectă pentru un cadou. Căciula de iarnă clasică și neagră este o alegere sigură care se va potrivi tuturor, indiferent de stil. Bărbații maturi care preferă zilnic articolele vestimentare elegante ar trebui să primească un model premium de la o marcă de lux. La rândul său, unui fan al brandurilor tinerești și de lifestyle, îi vei putea dărui o căciulă cu un imprimeu original (de ex. de la Vans, New Balance sau Puma) – neapărat cu un pompon mare!

Citește și: Mesaje de dragoste frumoase • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

Șosetele pentru bărbați

Dacă ești în căutarea unei idei de cadou casual pentru El, optează pentru o pereche de șosete. Alege cele cu un design caracteristic, de exemplu, cu un motiv amuzant. Vei găsi multe astfel de șosete amuzante pentru bărbați în gama Happy Socks. Dacă aceste imprimeuri originale nu sunt în stilul destinatarului, atunci optează pentru un set de modele clasice împachetate elegant.

Geanta masculină – un cadoul elegant de Crăciun

Geanta din piele este un accesoriu elegant și practic nu numai pentru oamenii de afaceri, ci și pentru bărbații care apreciază eleganța și stilul clasic într-o ediție de zi cu zi. Geanta pentru bărbați poate stoca un laptop, echipamente mai mici și documente necesare pentru locul de muncă; va fi perfectă pentru călătorii de afaceri, la birou, precum și în timpul sarcinilor de zi cu zi. În catalogul online, vei găsi genți pentru bărbați de la branduri poloneze renumite: Lasocki, Gino Rossi, Wittchen și Puccini, precum și de la mărci premium de lux.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea