Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

ICIM Arad – CSU Alba Iulia 69-49, în primul meci din finala mică *În Vinerea Mare, duelul decisiv, la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ICIM Arad - CSU Alba Iulia16Eșec drastic în primul meci din finala mică pentru CSU Alba Iulia!

Debusolată în acest final de sezon, CSU Alba Iulia a pierdut categoric primul joc din finala mică a campionatului, în deplasare, la Arad, cu vicecampioana ICIM, scor 49-69 (14-28, 12-12, 6-17, 17-12). Partida a fost controlată cu autoritate de gazde, ce au câștigat, fără emoții, al treilea duel direct din 2015.

*Diferență de 14 puncte la pauza mare

Fără Alexandra Uiuiu (accidentată) și Jessica Kuster (ce n-a evoluat, motivele fiind diverse), vizitatoarele au fost depășite de miza jocului, s-au prezentat extrem de modest și au înregistrat al treilea eșec consecutiv (precedentele în semifinale, cu Sepsi Sf. Gheorghe).

*Sezon încheiat pentru Jessica Kuster

Jesicca Kuster, jucătoare venită din USA și-a încheiat conturile cu gruparea din Cetatea Marii Uniri, aceasta stând doar pe bancă la Arad. Baschetbalista va reveni în țara natală, având o ofertă din WNBA, plecarea fiind prevăzută tocmai vineri, de la Budapesta.

*Miroslav Popov continuă!

Venit în ianuarie 2013 la Alba Iulia, antrenorul Miroslav Popov continuă și în campionatul viitor la CSU Alba Iulia, tehnicianul sârb dându-și acceptul în acest sens. „Miro” a reușit în 2014 să cucerească medaliile de bronz și trofeul Ligii Europei Centrale, pentru ca în acest sezon CSU să dispute finala Cupei României și a CEWL.

Conduse la pauza mare cu 14 puncte (40-26), „alb-albastrele” intrate deja în vacanță au avut un al treilea sfert de coșmar în care au înscris numai 6 puncte! Echipa albaiuliană va susține în 10 aprilie, Vinerea Mare, la ora 18.15, meciul al doilea al ”finalei mici”, pe propriul teren, joc ce reprezintă ultima reprezentație internă a stagiunii.

Au marcat L’Oreal Price – 14 puncte, Wumi Agunbiade – 13, Milica Deura – 10, Larisa Toma – 5, Valencia McFarland – 3, Elisabeth Pavel – 2, Dora Ardelean – 2.

CSU Alba Iulia şi ICIM Arad îşi dispută medaliile de bronz ale actualei ediţii a Ligii Naţionale de baschet feminin. Cele două combatante au fost eliminate în semifinale de Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Târgovişte, în minimum de meciuri necesare şi au la îndemână, în finalul sezonului, finala mică pentru a-şi trece în palmares o distincţie naţională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea