Rămâi conectat

Politică Administrație

Horațiu Florea, coordonator PRO România, filiala Alba: “Susținem candidatura lui Mircea Diaconu la funcția de Președinte al țării”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a partidului PRO România a declarat faptul că formațiunea din care face parte și-a dat acordul pentru suținerea lui Mircea Diaconu la funcția de Președinte al țării.

“Pot să confirm faptul că PRO România a decis să îl sprijine pe Mircea Diaconu în cursa prezidențială. Este un semnal clar prin care Victor Ponta, în calitate de lider al partidului, a înțeles, la fel ca noi toți, să reacționeze la actuala situație politică și să îl susțină pe Mircea Diaconu pentru cea mai înaltă funcție în statul român”, a transmis Horațiu Florea.

De altfel, Victor Ponta a declarat faptul că „pe zona de stânga am susținut ideea unui candidat unic, nu s-a putut. Și atunci Pro România îl va susține pe candidatul independent Mircea Diaconu. Am avut o întâlnire cu domnul Diaconu, pentru a stabili clar că nu dorim să-l facem din independent candidat politic. Va avea tot sprijinul nostru pentru aceste alegeri.”

Horațiu Florea a precizat că filiala din Alba a PRO România  se va implica total în campania de susținere a lui Mircea Diaconu. “Alături de colegii mei le vom explica oamenilor din județul nostru, în următoarea perioadă, care sunt motivele care trebuie să-i facă să îl voteze pe Mircea Diaconu pentru fotoliul de la Cotroceni. Din punctul meu de vedere este cea mai bună opțiune pe care România o are în momentul de față. ”, a transmis Horațiu Florea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea