Horațiu Florea, coordonator PRO România, filiala Alba: “Susținem candidatura lui Mircea Diaconu la funcția de Președinte al țării”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a partidului PRO România a declarat faptul că formațiunea din care face parte și-a dat acordul pentru suținerea lui Mircea Diaconu la funcția de Președinte al țării.

“Pot să confirm faptul că PRO România a decis să îl sprijine pe Mircea Diaconu în cursa prezidențială. Este un semnal clar prin care Victor Ponta, în calitate de lider al partidului, a înțeles, la fel ca noi toți, să reacționeze la actuala situație politică și să îl susțină pe Mircea Diaconu pentru cea mai înaltă funcție în statul român”, a transmis Horațiu Florea.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De altfel, Victor Ponta a declarat faptul că „pe zona de stânga am susținut ideea unui candidat unic, nu s-a putut. Și atunci Pro România îl va susține pe candidatul independent Mircea Diaconu. Am avut o întâlnire cu domnul Diaconu, pentru a stabili clar că nu dorim să-l facem din independent candidat politic. Va avea tot sprijinul nostru pentru aceste alegeri.”

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Horațiu Florea a precizat că filiala din Alba a PRO România  se va implica total în campania de susținere a lui Mircea Diaconu. “Alături de colegii mei le vom explica oamenilor din județul nostru, în următoarea perioadă, care sunt motivele care trebuie să-i facă să îl voteze pe Mircea Diaconu pentru fotoliul de la Cotroceni. Din punctul meu de vedere este cea mai bună opțiune pe care România o are în momentul de față. ”, a transmis Horațiu Florea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Croco 27 august 2019 at 8:20

O fi avind pregatire sa stie ce inseamba economie, industrie, diplomatie, justitie ? Dar ce conteaza asta la romani ca doar fug afara !

Eu 27 august 2019 at 10:13

In sfarsit,un candidat serios,marele actor Mircea Diaconu.Chiar daca nu are pregatirea de care mentionati,stimate Croco,are destula pregatire.E un intelectual,un nume greu in arta româneasca,nu cred ca ar sluji altcuiva.Dar base sau Johanis ce pregatire au?Johanis are bun-simt,adevarat,dar saracul a platit prea scump matusii merkel ptr.5 ani la Cotroceni.

Comentariile sunt oprite