Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş în faţa accederii în Liga Naţională *Astăzi, la Sibiu începe barajul, la ora 18.00 cu Neptun Constanţa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

HC Alba Sebes bucurie194HC Alba Sebeş va debuta în barajul pentru promovarea în Liga Naţională de handbal feminin, astăzi, la ora 18.00, la Sibiu, cu Neptun Constanţa, primul meci fiind de la ora 16.00, HM Buzău – CSM Ploieşti.

Fetele conduse de Alexandru Weber mai au alte două jocuri decisive, marţi, la ora 16.00, cu CSM Ploieşti, respectiv miercuri, 4 iunie, la ora 13.00, cu Handbal Municipal Buzău. „Nu putem spune că este o tragere la sorţi foarte favorabilă, întrucât întâlnim în primele două meciuri, echipe din Liga Naţională. Ne dorim să promovăm şi, pe undeva e bine că jucăm azi al doilea meci, întrucât avem şansa să avem alături mai mulţi suporteri”, a declarat viceprimarul Adrian Bogdan.

HC Alba Sebeş se bate între 2 şi 4 iunie, la Sibiu, în barajul pentru promovarea în Liga Naţională cu CSM Ploieşti şi Neptun Constanţa (ultimele clasate în primul eşalon) şi divizionara secundă Handbal Municipal Buzău. Conjudeţenele vor avea alături în cele trei meciuri de foc în jur de 100 de suporteri.

Gruparea din Sebeş speră să reuşească revenirea în elita handbalului feminin autohton după o pauză de 11 ani, fiind obligatoriu să se claseze pe unul dintre primele două locuri la acest baraj, o şansă apărută în timpul campionatului prin modificarea sistemului competiţional de către FRH. În această dimineaţă, la ora 11.00, s-a tras la sorţi ţintarul întrecerii şi ordinea jocurilor, conjudeţenele fiind nevoite să învingă două din cele cele trei întâlniri. Pentru a pregăti cum se cuvine acest baraj, echipele din prima ligă au jucat mai repede cu o zi, folosind echipele secunde, vineri, întâlnirea fără nicio miză din play-out-ul Ligii Naţionale, Neptun Constanţa – CSM Ploieşti 31-20. Altfel, în Sala “Florin Fleşeriu” au acces în prima ligă, la handbal masculin, CSM Călăraşi şi CS Caraş Severin.

Ştim că ne aşteaptă meciuri de foc, dar suntem încrezători în forţele noastre. Sperăm să ne atingem obiectivul şi să izbutim promovarea, una care ne-o dorim din suflet să o realizăm. Este un hop mare pentru noi, dar nu ne temem şi ne jucăm şansele până la capăt. Aşteptăm ca lângă noi să fie câţi mai mulţi suporteri, pe care să reuşim să-i satisfacem, tradiţia Sebeşului ne obligă”, a spus antrenorul Alexandru Weber, care şi-a cantonat echipa la Sibiu, pregătindu-se încă de săptămâna trecută în Sala “Transilvania”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea