Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş – CSM Slatina, partida anului pentru conjudeţene! *Sâmbătă se joacă promovarea în Sala „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 22 februarie 2014 este o zi mare pentru handbalul feminin din Sebeş, cu derbyul HC Alba Sebeş – CSM Slatina. Echipa locală HC Alba Sebeş se regăseşte în postura de a lupta cu şanse reale, după un deceniu, pentru promovarea în elită. Trupa lui Weber a izbutit un prim pas important şi a învins dramatic la Tg. Mureş, împotriva unei alte contracandidate, succes care a menţinut-o în cursă şi are în faţă un obstacol major, liderul Seriei B din Divizia A, CSM Slatina, echipă ce are 13 succese  şi un unic eşec (etapa a 8-a, la Tg. Mureş). Deocamdată diferenţa dintre combatante este de 8 puncte în ierarhie, dar oaspetele au un meci mai mult disputat. Calculele sunt simple: conjudeţenele sunt obligate să învingă şi apoi să aştepte un nou pas greşit al oltencelor, orice alt rezultat fiind similar cu îndepărtarea de obiectiv.

*Ultimul eşec… la Slatina

În 19 octombrie 2013, în etapa a 5-a, Sebeşul a pierdut dramatic la Slatina, 22-23, atunci fiind ultima înfrângere stagională. Din acel moment, echipa din Alba a înregistrat 9 victorii consecutive şi încearcă să dea marea lovitură, împotriva grupării la care evoluează Loredana Pătruţiu (ce a învăţat handbalul la Sebeş), ce are, la rându-i o serie de 6 succese consecutive. „Traversăm o conjunctură favorabilă şi suntem în faţa unui examen crucial. Visăm la prima ligă, dar pentru aceasta suntem obligaţi să învingem Slatina, să depăşim, cu sprijinul publicului, acest meci devenit decisiv”, a spus antrenorul Alexandru Weber.

*Surprize pentru spectatori

Handbalistele lui Weber aşteaptă o atmosferă de senzaţie şi un ajutor moral venit din tribune, mai ales din partea galeriei „Gladiatorii Sebeşului”. Cum intrarea este liberă, organizatorii se aşteaptă la o afluenţă sporită de public şi au pregătit diverse surprize, majorete, fanfară etc, tocmai în ideea de a crea spectacol în Sala „Florin Fleşeriu”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea