Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş – CSM Bistriţa, debut în retur *Duminică, ora 18.00, revine handbalul în Sala „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes-Magura Cisnadie70Duminică, 25 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala „Florin Fleşeriu” este programată partida contând pentru etapa a 10-a a Seriei B din Divizia A la handbal feminin, între HC Alba Sebeş (locul întâi, 27 de puncte) şi CSM Bistriţa (poziţia a 4-a, cu 18 puncte). Cu maximum de puncte după prima parte a campionatului, formaţia condusă de Seviştean Popa este considerată favorită incontestabilă la promovarea în elită, primul joc din 2015, în faţa propriilor fani fiind un bun prilej de turare a motoarelor.
Divizionara secundă din Sebeş a învins în tur cu 26-24 şi porneşte la drum în noul an cu gândul la accederea în Liga Naţională, o revenire aşteptată de un deceniu. În pauza competiţională HC Alba Sebeş a înregimentat-o pe portăriţa Daniela Vălean (revenită de la CSM Bucureşti II), dar încă mai continuă negocierile pentru aducerea a noi jucătoare. În privinţa efectivului, comparativ cu prima parte a sezonului, Seviştean Popa nu se poate baza pe Irina Muntean (indisponibilă până la vară) şi Alexandra Oncu (plecată în Germania). În schimb, la prima rundă din retur vor reintra Bianca Bogdan şi Alina Şorodoc (împotriva fostei sale formaţii), jucătoare accidentate în intersezon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea