Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş – CSM Bistriţa 24-16 (12-7) – Prima victorie pentru antrenorul Dorin Cian

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La primul joc în faţa fanilor (în jur de 250 de spectatori) în anul 2012, HC Alba Sebeş a învins în sala “Florin Fleşeriu” vecina de clasament CSM Bistriţa (locul 8, 12 puncte), întru-un meci contând pentru runda a 13-a a Seriei B din Divizia A de handbal feminin, cu scorul 24-16 (12-7). Pentru gruparea din Sebeş au înscris Roxana Lopătaru – 10 goluri, Ana Cătălina Ciolan şi Mihaela Tecariu – câte 4, Delia Paştiu, Ioana Almăşan şi Bianca Bogdan – câte două. Din lot au mai făcut parte Lenuţa Mormeci, Maricica Ilea (o prestaţie exemplară a veteranei) şi Daniela Cochici – portari, Daniela Udrea, Bianca Gornistu, Paula Hoha, Andreea Baltag şi Ioana Pojar.
Amfitrioanele au condus pe tabelă tot meciul, 7-5 (min. 18), 12-5 (min. 15), 14-9 (min. 38), 16-12 (min. 46), 19-14 (min. 54) şi 23-14 (min. 58), antrenorii Dorin Cian şi Traian Gherghel câştigând întâiul duel pe banca tehnică a conjudeţenelor, după ce în prima etapă a returului au remizat în deplasare cu CSU “Constantin Brâncuşi” Tg Jiu. „Am avut parte de un adversar ce nu s-a predat uşor, dar important este faptul că am păşit cu dreptul în faţa suporterilor. Încă mai sperăm la ocuparea locului secund, mai ales că liderul din Tg Jiu a pierdut în această rundă la Caracal, ocupanta poziţiei a doua”, a declarat preşedintele Virgil Costea. HC Alba Sebeş speră să o legitimeze în această săptămână pe Ana Maria Ion (inter stânga, 19 ani, având acceptul federaţiei), pentru ca handbalista fostă la Centrul Naţional de Excelenţă Rm Vâlcea să primească drept de joc pentru runda următoare, sâmbătă, 18 februarie, în deplasare cu AS CI. Sp. Bowling Bobowling Sf. Gheorghe. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea