Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeș – Corona Brașov 22-29 (10-12) | Un nou eșec pentru nou promovată

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Alba Sebeș a pierdut în Sala „Florin Fleșeriu” cu  Corona Brașov, scor 22HC Alba Sebes - Rapid 33-29 (10-12), meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale de Handbal feminin, a cărui disputare a stat sub semnul înrebării, din pricina dramei de la București.

Amfitrioanele au ratat 4 aruncări de la 7 metri și nu fac față disputelor de pe prima scenă, prestația fiind departe de pretenții.

Partida a fost echilibrată până la mijlocul primei reprize, când Sebeșul conducea cu 5-4 în min. 13. S-a mers cap la cap până la 10-10, în minutul 27, dar a venit căderea!

*Șapte goluri consecutive încasate!

Până în minutul 40, gazdele nu au mai izbutit să marcheze, într-un interval de 13 minute, răstimp în care au primit 7 goluri. În acest interval s-a scris soarta jocului.

*Gol din poartă în poartă

Portarul echipei brașovene, Denisa Dedu a reușit să-și învingă colega din poarta adversă, Paula Vișan!

*Virgil Costea: „Iar ne-a lipsit atitudinea”

„Iar ne-a lipsit atitudinea, comportamentul a fost unul de nepăsare! Fetele nu joacă la adevărata lor valoare, din păcate, nu răspund la indicațiile antrenorului. Dacă nu se vor trezi, o să le coste foarte scump”, a declarat președintele Virgil Costea.

HC Alba Sebeș este penultima clasată în ierarhie, cu numai 4 puncte în 10 confruntări. Din ultimele 4 dispute, a strâns numai o remiză, pierzând două meciuri la rând.

Pentru HC Alba Sebeş au punctat Alexandra Andrei – 5, Cristina Predoi – 4, Nicoleta Safta – 3, Elena Mitrache – 3, Lavina Dobromir – 2, Andreea Ivan – 2, Nicoleta Rusu – 2, Ana Ciolan – 1, din lot au mai făcut parte Paula Vișan, Bianca Curmenț – Alina Șorodoc, Andreea Pătulean,  Bianca Bogdan, Paula Hoha, Iulia Andrei.

Runda următoare este o deplasare la Roman, joi, la ora 11.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea