Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş continuă negocierile pentru întărirea lotului! „Gata cu handbalul prin corespondenţă la Sebeş”, afirmă preşedintele Virgil Costea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nou-promovata în Liga Naţională, HC Alba Sebeş continuă negocierile pentru întărirea lotului, deocamdată echipa condusă de Seviştean Popa reuşind 4 achiziţii.HC Alba Sebes-Magura Cisnadie100

În fruntea listei se regăseşte interul Ada Moldovan , handbalista în vârstă de 31 de ani revenind după un deceniu sub comanda lui Seviştean Popa. Ultima dată la Dunărea Brăila, jucătoarea a fost în trei rânduri golgheterul campionatului intern, iar în 2012 a devenit cetăţean de onoare al municipiului Sebeş. Alte jucătoare achiziţionate de formaţia din Sebeş sunt Oana Alexandru Andrei (23 ani, centru, HC Rm. Vâlcea), alături de tinerele Iulia Andrei (campioană mondială anul trecut la Under 18 cu România) şi Cristina Mitrache (ambele 19 ani, Colegiul Energetic Rm. Vâlcea).

*Oana Chirilă rămâne, dacă va locui în Sebeş

S-a terminat cu handbalul prin corespondenţă la Sebeş. O condiţie pentru campionatul viitor este ca jucătoarea să locuiască în localitate, pentru a participa la antrenamente. În această situaţie este experimentata şi valoroasa Oana Chirilă, pe care o dorim în continuare, dacă va accepta acest lucru”, a declarat preşedintele Virgil Costea, trimiterea fiind spre Guiu şi Durac (care în sezonul trecut au participat numai la meciuri), respectivele jucătoare neintrând în calculele următoarei stagiuni la formaţia din Alba.

HC Alba Sebeş şi-a creionat programul de pregătire, reunirea fiind fixată pentru 5 iulie. În perioada 10-20 iulie urmează un stagiu centralizat de pregătire pe Valea Sebeşului, la Şureanu, fiind fixate şi două turnee de verificare la Zalău (6-8 august) şi la Sebeş (21-23 august), prima etapă fiind programată în 29 august, acasă cu CSM Unirea Slobozia.

*Negocieri pentru trei posturi

„În funcţie de bugetul stabilit, o să ne fixăm în mare parte strategia de transferuri. Mai vrem un portar, o extremă şi un pivot”, a mai afirmat Virgil Costea.

HC Alba Sebeş este foarte aproape să-şi asigure serviciile altei jucătoare, Andreea Antoce (24 ani, inter dreapta, Neptun Constanţa) şi se mai negociază cu Paula Vişan (portar, 30 ani, HCM Roman), Mihaela Tivadar (centru, 33 ani, CSM Bucureşti), Manuela Manda (pivot, 34 ani, Corona Braşov), Nicoleta Rusu (extremă, 28 ani, CSM Cetate Deva), Adina Brot (extremă, 31 ani, Dunărea Brăila), o altă opţiune fiind prelungirea împrumutului Ioanei Tămaş de la HCM Baia Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea