Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş a mai dat o lovitură: Alina Şorodoc! *Handbalista va juca duminică, la Bistriţa, împotriva fostei echipe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alina Maerean Sorodoc HC Alba Sebes 1HC Alba Sebeş mizează pe experienţă în cursa promovării spre Liga Naţională, pe ultima sută de metri înaintea startului stagional înregimentând-o pe Alina Măerean Şorodoc, centrul în vârstă de 38 de ani, care va debuta în echipa lui Teanu Popa tocmai la Bistriţa, împotriva fostei echipe.

Duminică, în prima etapă a Diviziei A, duminică, 21 septembrie, de la ora 11.00, noua achiziţie a Sebeşului va evolua tocmai împotriva fostei sale echipe, CSM Bistriţa, la care a evoluat sezonul trecut!

Şorodoc a semnat cu Bistriţa în 2013, revenind acasă după 19 ani petrecuţi în handbalul mare, la Silcotub Zalău, Universitatea Remin Deva, Rulmentul Braşov (unde a fost colegă cu Stăncuţa Guiu şi Anişoara Marcu) sau Tomis Constanţa. În perioada de sub Tâmpa, handbalista a câştigat Cupa Challenge, a jucat o finală de Cupa Cupelor şi o semifinală de Cupa EHF, şi a fost aproape de calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Este o mutare pe care am perfectat-o în această săptămână. Şorodoc a semnat pentru o perioadă un an de zile, cu posibilitatea prelungirii pe încă un sezon, în cazul promovării. Cred că experienţa şi valoarea sa ne vor ajuta mult în atingerea obiectivului”, a spus Virgil Costea, preşedintele HC Alba Sebeş, echipă care le-a mai înregimentat pe Stăncuţa Guiu, Oana Chirilă şi surorile Pătuleanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea