Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Hava a postat fotografii cu Willy William pe Facebook. ”Ghici cine vine cu mașina festivalului Alba Fest?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a postat ”acum 10 minute” pe pagina sa de Facebook poze cu cântărețul francez-jamaican, Willy William, descriind postarea ”Ghici cine vine cu mașina festivalului?”.

Willy William03Știrea noastră a fost postată, sâmbătă, la ora 15.00.

Willy William va concerta sâmbătă seara la Alba Fest în Piața Cetății din Alba Iulia.

Willy William este un DJ francez-jamaican, producător muzical, cântăreț, compozitor și artist faimos pentru remixurile lui și colaborările cu dansatori și colaborările cu dansatori și muzicieni.

Nu Willy William este cel mai scump artist prezent la Alba Fest. Primăria Alba Iulia a plătit cel mai mult pentru James Arthur, care nu știm cât a costat. Însă știm că prețul pentru concertul Innei este de… 15.000 de euro.

Citește și Prima seară de Alba Fest a adunat mii de oameni la concertele din Piața Cetății Alba Iulia. Distracția continuă!

Bugetul pentru Alba Fest 2016 este 170.000 de euro, 70.000 de euro fiind contribuția sponsorilor. Această sumă, dacă nu va fi cheltuită în totalitate, va fi direcționată spre alte evenimente.

Primăria Alba Iulia nu a putut să ofere cheltuielile defalcate Festivalului pentru a afla prețul pentru fiecare artist, deoarece astfel de contracte sunt confidențiale.

___

Hava a revenit în lumea virtuală în urmă cu câteva luni. Îi urăm bun venit și așteptăm ca în urma postărilor sale să avem cât mai mult de scris.

[nggallery id=2177]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea