Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Handbal feminin: HC Alba Sebeş – Universitatea Reşiţa 29-24 *Fără emoţii în Sala „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A cincea victorie consecutivă a fost realizată de HC Alba Sebeş în compania modestei Universitatea Reşiţa, meci disputat în sala „Florin Fleşeriu” ce a contat pentru runda a 10-a a Diviziei A la handbal feminin, scor 29-24 (17-9). La ultima reprezentaţie în faţa fanilor, elevele lui Alexandru Weber au obţinut un succes lejer, după o prestaţie ce nu a lăsat loc de interpretări. Candidata la promovare  mai are o singură dispută în acest an, sâmbăta viitoare, 30 noiembrie, deplasare la CS Universitatea Timişoara. „Am condus ostilităţile de la un capăt la celălat, am rulat întregul lot, am avut 8 goluri diferenţă la pauză, deci sintetizând, am câştigat fără echivoc. Mulţumim publicului prezent şi în special galeriei Gladiatorii Sebeşului, ce s-a dovedit al 8-lea jucător„, a declarat antrenorul Alexandru Weber. HC Alba Sebeş a urcat pe poziţia a 4-a, cu 22 de puncte, depăşind CSM Bistriţa ce a pierdut la Slatina.

Pentru gazde au marcat: Paula Chirilă – 5 goluri,  Ana Ciolan –  4, Alexandra Oncu – 4, Ioana Tămaş – 4, Bianca Bogdan – 4, Lavinia Dobromir – 3, Marcela Malac – 3, Simina Neag  – două, din lot mai făcând parte Viorica Şuba, Dana Vălean, Lenuţa Mormeci – Irina Muntean, Andreea Petre, Mădălina Bonea, Paula Hoha şi Anişoara Marcu.

Duminică, 24 noiembrie, în Sala “Florin Fleşeriu” va fi derby la handbal masculin, de la ora 18.00, confruntare între echipele de pe podium, Voinţa Savini Due Sebeş şi HC Argeş Piteşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea