Rămâi conectat

Ştirea zilei

Haideţi să salvăm o viaţă! Un mic pianist de 13 ani are nevoie de o operaţie urgentă, pe creier!

Ziarul Unirea

Publicat

în

ciprianCiprian Beniamin Clamba era  un băieţel vesel, plin de energie, până săptămâna trecută, când au apărut primele simptome ale unei boli crâncene: o tumoră cerebrală! Nu am spus o boală „necruţătoare”, pentru că şi această cumplită tumoră poate să fie învinsă, cu ajutorul nostru, al tuturor!

Acum, micul viitor pianist, în vârstă de numai 13 ani, de la Liceul de Arte „Regina Maria” are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea fi operat DE URGENŢĂ!!! Singura lui şansă este, însă, o intervenţie chirurgicală ce poate fi efectuată doar la o clinică de specialitate din Paris! Haideţi să ne mobilizăm şi să-l ajutăm! Noi, toţi, putem face în aşa fel încât să-i dăm o şansă de viaţă!

Ciprian este in clasa a VII-a A, a liceului menţionat mai sus, şi este unul dintre cei trei fraţi foarte talentaţi ai familiei Clamba, elevi ai Liceului de Arte „REGINA MARIA” din Alba Iulia. Studiază pianul de la 7 ani, la clasa domnişoarei profesoare Berta Claudia Bubău .Sensibil, prietenos, politicos, bine crescut de către părinţii săi, Ana şi Aurel Clamba, Ciprian este un înger mic, cu suflet mare, care trebuie ajutat să-şi continue zborul lui pământesc aici, printre noi! Da, îngerii ne ajută pe noi în fiecare zi, dar se vede că uneori au şi ei nevoie de ajutor… În sprijinul lui, după cum ne-a informat doamna profesoară Monica Creţu, se vor organiza în curând mai multe evenimente cu caracter umanitar, la care sunteţi invitaţi să participaţi şi să contribuiţi!

Puteţi face, totodată, donaţii, în conturile deschise la Banca Transilvania, după cum urmează: CLAMBA ANA – EURO: RO05BTRLEURCRT00T7590601; RON: RO44BTRL00101201T75906XX;  USD: RO45BTRLUSDCRT00T7590601.

Pentru detalii, o puteţi contacta pe doamna Creţu, la telefon nr. 0758/900675. Veniţi în sprijinul lui Ciprian şi se va petrece o minune, pentru el! Cu ajutorul nostru, al tuturor, căci minunile dumnezeieşti se înfăptuiesc prin oameni!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea