Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Hagi, despre Nicușor Stanciu: Momentan nu pot spune ca sunt impresionat de el

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai mare fotbalist al României din toate timpurile, Gheorghe Hagi, a spus, marți, după meciurile cu Spania și Lituania, în care Stanciu a fost marcat singurul gol și a fost declarat cel mai bun om de pe teren că, momentan, nu poate spune că este impresionat de el, însă a apreciat că are personalitate și își asumă riscuri. 

Nicusor Stanciu Romania 2„Acum, Stanciu a ajuns la maturitate pentru ca s-a calit la un club important, care vrea sa castige toate meciurile. El ne-a aratat ca este in forma, si fizic, si mental. in timpul meciului, lui ii ies mai toate. Este un jucator dinamic si vede bine poarta. Stanciu are personalitate si este un jucator care poate decide meciul, pentru ca isi asuma riscuri.

Momentan, nu pot spune ca sunt impresionat de el. Stanciu este puțin egoist si ii place sa suteze la poarta. in plus, are si pasa buna, dar nu foarte buna. El e un mijlocas bun si poate deveni foarte bun doar daca va continua pe drumul acesta. Totusi, este imbucurator ca avem un fotbalist cu apucaturi de decar”, a declarat Hagi la Dolce Sport.

Intrebat dupa meciul cu Spania daca Stanciu este un 10 „veritabil”, Iordanescu a raspuns transant: „Din cate stiu eu, Hagi si Dobrin au fost decari veritabili”. Selectionerul Romaniei i-a transmis mijlocasului de 22 de ani ca cel mai important lucru pentru el acum este sa ramana cu picioarele pe pamant. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea