Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Grupă de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba, cu sprijinul autorităților locale, a înființat recent o Grupă de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică în orașul Cugir.

În cadrul subunității aparținând de Secția de Jandarmerie Sebeș activează 10 jandarmi, care vor desfășura activități caracteristice cum ar fi:  asigurarea și restabilirea ordinii publice, intervenții împotriva persoanelor care tulbură grav ordinea și liniștea publică dar și asigurarea și protecția unor obiective.

De asemenea, jandarmii vor mai avea atribuții în ceea ce constă menținerea ordinii publice în cooperare cu lucrători ai Poliției Cugir, acțiuni de patrulare mixte și individuale timp de 24 din 24 de ore. Totodată, grupa locală de jandarmi va acționa și pe raza localităților arondate Cugirului: Șibot, Săliștea, Blandiana și Ceru Băcăinți.

Înființarea la Cugir a unei grupe de jandarmi este un deziderat  mai vechi al primarului Adrian Teban, care a solicitat motivat sprijinul Jandarmeriei Alba dar și Ministerului de Interne, prin chestorul Nicolae Căbulea să-și dea acordul cu privire la o grupă de jandarmi în oraș, preocupare care a condus după cum se vede, la concretizarea acestui important demers.

Potrivit conducerii Jandarmeriei Alba, grupa de la Cugir are asigurat un spațiu de serviciu situat în incinta sediului Poliției Cugir.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea