Rămâi conectat

Actualitate

Greva profesorilor: Elevii ar putea recupera orele pierdute la începutul anului școlar 2023-2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Greva profesorilor: Elevii ar putea recupera orele pierdute la începutul anului școlar 2023-2024

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat faptul că orele pierdute în urma grevei ar putea fi recuperate în anul școlar 2023-2024. Numai clasele a VIII-a și a XII-a, care urmează să susțină examenele finale, au finalizat orele. Restul elevilor au rămas cu lecții nepredate, riscând să revină mai repede în bănci din luna septembrie.

„Ceea ce noi îi rugăm este să nu fim puși în situația să amânăm examenele naționale. Ne dorim să revenim la clasă, protestând și cunoscând drepturile. Acest lucru nu îl putem face decât împreună, gândindu-ne la ce se va întâmpla cu copiii.

Numărul de școli care au încheiat situația la clasa a XII-a urmează să fie centralizat. E 2 iunie. Clasele terminale au terminat de parcurs materia. Pentru celelalte clase vor încerca să facem planificările să putem să recuperăm la începutul anului viitor. Nu există posibilitatea să avem evaluări naționale fără ca profesorii să se întoarcă la școală”, a spus Deca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul „Masă la școală” va fi implementat în toate unitățile de învățământ din țară. Ce spune Ministrul Culturii

Bera Larisa

Publicat

în

Programul „Masă la școală” va fi implementat în toate unitățile de învățământ din țară. Ce spune Ministrul Culturii Raluca Turcan, ministrul Culturii, a anunțat că Programul „Masă la școală” va fi generalizat în toate unitățile de învățământ din țară. Deși nu mulți au susținut acest proiect la început, în urmă cu 11 ani, acesta a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea