Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

GREVA profesorilor din România continuă și săptămâna viitoare: Sindicatele din educație anunță pentru marți un nou marș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

GREVA profesorilor din România continuă și săptămâna viitoare: Sindicatele din educație anunță pentru marți un nou marș

Un nou miting a fost anunțat de sindicatele din educație, pentru săptămâna viitoare. „Marți, la Cotroceni, dragi colegi, vom avea un nou marș de protest.

Citește și: Greva profesorilor: Ordonanță pentru salariile din învățământ, „ca urmare a discuţiilor purtate cu sindicatele”

De la Palatul Victoriei până la Cotroceni. Până atunci, greva continuă”, a anunțat în timpul protestului de astăzi, 25 mai 2023, George Purcaru, vicepreședintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mitingul de marți va începe la ora 11:00 în Piața Victoriei, iar la ora 12:00 profesorii vor pleca în marș de protest spre Cotroceni. „Depinde de oameni, să reziste, noi nu putem fi cumpărați, nu cedăm pentru nimic”, a declarat pentru Edupedu.ro președintele FSLI, Simion Hănescu.

Citește și: GREVA profesorilor: Ce le propune Guvernul pentru a se întoarce la cursuri

Peste 15.000 de profesori au protestat astăzi în fața Palatului Victoria, pentru majorarea salariilor. Mitingul de amploare face parte din prima grevă generală a profesorilor din România ultimilor 18 ani. Creșterile salariale ale profesorilor cerute de aceștia nu sunt prevăzute în oferta Guvernului, ci doar carduri de sprijin, potrivit unui document al sindicatelor trimis în teritoriu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren Un bărbat de 38 de ani, din Alba, a decedat duminică dimineața după ce a pătruns cu mașina pe  […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea