Rămâi conectat

Cultură Educație

Green Days Group – mereu la datorie în Aiud!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subsemnatul Adrian Vasile Canta, pensionar din Aiud, în vârstă de 75 de ani, în cele ce urmează vă rog să-mi publicaţi părerea mea şi a altor prieteni pensionari sau în activitate, în legătură cu activitatea întreprinderii private GREEN DAYS GROUP, care se ocupă în prezent de colectarea şi transportul deşeurilor de pe raza municipiului Aiud. Putem spune cu toată sinceritatea că faţă de anii trecuţi  se poate constata pe toate străzile Aiudului  şi ale localităţilor aparţinătoare o vizibilă curăţenie şi o colectare sortată a deşeurilor. Prin dotarea tuturor punctelor de colectare şi depozitare temporară cu pubele pentru deşeuri din plastic, hârtie, fier (metal), sticlă şi menajere, s-a schimbat în bine curăţenia Aiudului şi a apei din Valea Aiudului. Lucrătorii echipaţi corespunzător  şi dotaţi cu cărucioare şi unelte necesare, în cursul nopţilor şi ale dimineţilor, mătură trotuare, străzile, piaţa şi colectează din coşurile de deşeuri toate reziduurile, ducându-le la punctele de colectare şi sortare, din pubelele instalate în toate cartierele  oraşului şi în satele aparţinătoare. Maşinile de la GREEN DAYS  au stropit în zilele fără ploaie, de două ori pe zi, pe şosele şi au colectat zilnic deşeurile  din toate punctele. Din zona caselor se ridică gunoiul  (deşeurile menajere) în ziua programată, adică o dată pe săptămână. După golirea tomberoanelor de la populaţie, lucrătorii care însoţesc maşina de colectare nu „uită” să cureţe eventualele deşeuri menajere căzute în stradă sau pe trotuar.
În privinţa colectării taxei, de asemenea putem constata o vizibilă îmbunătăţire a condiţiilor din birourile firmei, de pe strada Cuza Vodă nr. 7. Aici, pe lângă atmosfera plăcută, cu aer condiţionat sau ventilatoare, scaune pentru abonaţi, angajatele de la ghişeu servesc cu multă operativitate şi respectă orarul afişat.
Faţă de cele enumerate, cred că populaţia Aiudului se poate declara mulţumită de realizările şi strădaniile spre mai bine a GREEN DAYS GROUP din Aiud.
P.S.Vă rog să-mi scuzaţi eventualele greşeli de expresie, dar v-am scris din poziţie orizontală, fiind  în prezent bolnav şi sub tratament necompensat până la suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii…
Cu multă stimă,
Adrian Vasile CANTA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea