Rămâi conectat

Sport

Gol „Grozav” pentru Gicu!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian face furori în Liga 1

Atacantul Gicu Grozav este cel mai în formă jucător albaiulian din elită în această primăvară. Vârful în vârstă de 21 de ani face senzaţie în Liga 1 prin prestaţiile sale în tricoul Universităţii Cluj, dar mai ales prin reuşitele de excepţie. Ultima bijuterie „marca Gicu” s-a înregistrat miercuri seara pe „Cluj Arena”, o „foarfecă” fabuloasă ce a dus „şepcile roşii” în avantaj, formaţia lui Niculescu realizând prima victorie din retur, împotriva Astrei Ploieşti. „A fost cel mai frumos gol al carierei, practic m-am reabilitat prin această execuţie, după o prestaţie nu ieşită din comun”, a spus Gheorghe Grozav, a cărui cotă este într-o creştere continuă.
Grozav înşiră reuşitele precum mărgelele, punctând în trei rânduri în retur (golgheterul studenţilor) şi un total de 5 goluri de la revenirea sub formă de împrumut în prima ligă în toamna trecută. „Gicu poate deveni un atacant de top al României. Are calităţi şi potenţial, trebuie doar să-mi urmeze sfaturile”, a concluzionat Niculescu. Albaiulianul va fi transferat definitiv de la Standard Liege de gruparea lui Walter, prin activarea clauzei de 150.000 euro, însă a intrat în atenţia Stelei, ce regretă că nu a insistat suficient în trecut pentru a-l achiziţiona. Preţul fixat de „U” la negocierile cu Gigi Becali a fost suma de un milion de euro şi un procent de 20 la sută, dar negocierile şi ofertele abia urmează. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea