Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gloria Lunca Teuz-Cermei – Industria Galda | După puncte, în a doua deplasare consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Găldenii încheie o săptămână cu trei jocuri cu o deplasare la Lunca Teuz Cermei, liderul surprinzător, pentru o rundă, al Seriei a 4-a, arădenii coborând pe poziția a 4-a, cu 43 de puncte.

Jocul contând pentru etapaa a 23-a se va disputa sâmbătă,13 aprilie, de la ora 17.00. Remiza de la Deva, împotriva unei contracandidate din subsol, a venit după două înfrângeri consecutive ale Industriei, ce este angrenată în bătălia pentru evitarea retrogradării, situându-se pe poziția a 13-a, cu 25 de puncte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reprezentanta județului Alba va aborda al 4-lea joc la rând fără antrenorul Paul Ciucă, absent din pricina unor probleme de sănătate, urmând ca la a doua deplasare consecutivă din distribuție să lipsească D. Lupșan – suspendat și Circov – accidentat, vor reveni însă S. Fulea și Adam. “Este un joc mult mai dificil decât precedentul, împotriva unui adversar de alt calibru valoric, o echipă fruntașă din serie. Abordăm confruntarea cu gândul să luăm puncte, întrucât ne apasă poziția din ierarhie”, a punctat Marcel Georgiu, președintele Industriei.

La Deva, miercuri, găldenii au smuls o remiză prețioasă, scor 1-1 (0-0), reușită egalizatoare semnată de Cioară (67, din penalty).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea