Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gloria Bistrița – CSM Unirea Alba Iulia 6-1 (2-0)! Eșec rușinos pentru „alb-negri”, set încasat de trupa lui Gherman!!! Schimbați obiectivul!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eșec rușinos pentru CSM Unirea Alba Iulia, 1-6 (0-2), set de tenis la Bistrița, după o evoluție sub orice critică a vizitatorilor, care au primit 4 goluri în actul secund, deși erau în superioritate numerică!!!

După un asemenea dezastru, mai degrabă trebuie schimbat obiectivul actualului sezon, de la promovare…

A  mai fost o asemenea diferență între cele două combatante, în 2004, dar în Liga 1.

*Ce se întâmplă cu Gherman?

Anumite surse din cadrul clubului lăsau să se înțeleagă la finele partidei că acesta ar fi ultimul meci al lui Gherman la Unirea, însă în discuția telefonică purtată cu „principalul” unirist, acesta nu a amintit nimic despre o eventuală despărțire. Gherman și-a găsit cu greu cuvintele după această confruntare de coșmar, ideiile rezultate din dialog fiind următoarele: „Principalul vinovat sunt eu, e normal să fie așa. La scorul acesta, nu poți avea explicații, am rămas perplex. Este un eșec dureros și trebuie să găsim echilibru după acest moment”.

Luni este așteptată o întâlnire cu oficialii uniriști, ședință în care este de așteptat ca Gherman să-și precizeze poziția, respectiv dacă mai continuă…

Învinși dinainte, așa s-au prezentat „alb-negrii” la presupusul derby cu Gloria lui Adrian Falub, bistrițenii având parte de o misiune mult mai facilă decât se așteptau! O prestație palidă a grupării din Cetatea Marii Uniri, care s-a văzut condusă cu 2-0 după niciun sfert de oră, marcatori Gallo (5) și ghanezul Davordzie (11), la ambele faze având partea sa de vină și portarul Al. Stoian.

Formația albaiuliană a ratat acest test, etalând o evoluție dezamăgitoare, o înfrângere apăsătoare, care tulbură apele, culmea fiind primirea a patru goluri în actul secund deși avea un om în plus pe teren, evoluția jocului fiind de parcă situația ar fi fost inversă!!!

Disputa dintre pretendentele la promovare a fost dominată de formația bistrițeană, care a avut un start perfect de meci, răstimp în care a speculat la maximum oportunitățile avute. Asta chiar dacă amfitrionii au rămas în inferioritate numerică de la finele primei reprize, în minutul 45, când a fost eliminat Larionesi. Ba mai mult, în minutul 52, Gloria a punctat în „10”, după o fază care a curs pe traseul Davordzie-Mihalcea-V. Mihai (ultimul a finalizat din careu). Diferența a fost cosmetizată, pe moment, de penalty-ul transformat de Fetița (63, fault asupra lui Roșu), însă același Davordzie (MVP-ul întâlnirii) a luat o acțiune pe cont propriu și a realizat dubla (74), africanul punctând și în minutul 86, pentru o triplă, între reușitele sale intercalându-se un autogol al lui E. Codrea.

De partea cealaltă, mult chin, fără a amenința poarta adversă, rezultând a doua înfrângere consecutivă pe terenuri străine, una la un scor drastic, și un parcurs modest, departe de pretenții.

Gloria: Haralambie – Martinovici, R. Bălan/ cpt, F. Bălan, Gallo, Larionesi, Pațurcă, V. Mihai, Banyoi, V. Mihalcea, Davordzie; rezerve Neacșu, Fridrich, Mar, Al. Florescu, G. Deac, Rapan, Andrecuț, Ciobănică, Uțiu. Antrenor Adrian Falub.

CSM Unirea: Al. Stoian – R. Nistor, Vomir, E. Codrea, Ciaun – Roșu, Boldea, Istrate, Indrei (64, Mâlnă) – Fetița/ cpt, M. Codrea (56, Frăsineanu); rezerve Raț, V. Stanciu, Sebaș, T. Suciu, D. Nistor, Benkirat, P. Codrea. Antrenor Stelian Gherman.

foto: Gloria Bistrița-Năsăud (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea