Rămâi conectat

Sport

Gigi Becali îl laudă pe aiudeanul Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB: ”e foarte calm, sigur pe el, mi-a plăcut asta”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gigi Becali îl laudă pe aiudeanul Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB: ”e foarte calm, sigur pe el, mi-a plăcut asta”

Gigi Becali a anunţat că noul antrenor principal de la FCSB va fi Bogdan Andone (44 de ani), fostul secund al lui Mihai Teja, iar tehnicianul urmează să fie prezentat miercuri, la ora 12:00, informează MEDIAFAX.

Finanţatorul a recunoscut cum a fost convins să apeleze la soluţia surprinzătoare, a dezvăluit ce salariu îi va oferi, iar surpriza o reprezintă revenirea lui Geraldo Alves la vicecampioana României.

Înainte de a ajunge la varianta Bogdan Andone, FCSB a negociat cu Edi Iordănescu, dar cele două părţi nu au ajuns la un consens. Astfel, Becali s-a sfătuit cu directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, iar acesta din urmă a fost de acord cu patronul său pentru aducerea cumnatului lui Marius Şumudică: „El era acolo şi am zis că e cel mai bun. L-am întrebat pe MM şi o să vă spun ce mi-a zis. Nu el (n.r. – Bogdan Andone) comanda, dar el muncea cel mai mult.

Ai nevoie de vestiar, vin să vorbesc eu? Mi-a zis că e un grup aşa de cuminte… sunt cuminţi. Să încerce şi el. Nu ai văzut că la FCSB facem coeficient? O să facă precum Reghecampf, care a venit de la Snagov, Chiajna. O să facă precum Reghe. Nu-l cunosc bine. E foarte clam, e sigur pe el. Mi-a plăcut asta. Are salariu, e angajat. O să-i triplăm salariul. Avea vreo 3.500. Acum, îi dau 10.000 de euro acum. Îi dau 7.000 de euro, dacă nu sunteţi de acord cu 10.000 de euro”, a declrat Gigi Becali, pentru DigiSport.

Surprinzător e că Geraldo Alves, fostul fotbalist al FCSB, va fi secundul lui Bogdan Andone: „El să-şi aleagă azi. Mi-a spus MM, iar mâine vorbesc eu. Mâine, la 12, fac conferinţă. El a zis că l-ar vrea pe Geraldo. Nu ştiu dacă o să fie, vedem, dar aşa vrea el”, a adăugat Becali.

De asemenea, omul de afaceri l-a rugat pe Bogdan Andone să joace în sistemul 4-3-3, o mai veche dorinţă a finanţatorului: „I-am spus: ‘Poţi să implementezi sistemul 4-3-3?’. Mi-a zis că 100% rezolvă problema asta. Mi-a zis că joacă interii mai defensiv. Ca CFR”, a mai spus Becali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea