Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav, un nou gol pentru MTK Budapesta | Atacantul albaiulian, golgheterul “alb-albaștrilor”, cu jumătate din reușite

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav a marcat un nou gol pentru MTK Budapesta, în etapa a 5-a a campionatului Ungariei, în partida din deplasare cu MOL Fehervar, scor 1-2 (1-0).

Împotriva echipei la care activează Ad. Rus, ex-uniristul a deschis scorul în minutul 45, dar amfitrionii au întors rezultatul după pauză, prin dubla bosniacului Kodro (73, penalty, 79), Grozav a fost titular și a fost înlocuit în minutul 77, cu două minute înainte fiind avertizat. Jucătorul român în vârstă de 30 de ani este la a treia reușită stagională și golgheterul echipei, cu jumătate din totalul golurilor realizate de MTK Budapesta, mai punctând cu Honved Budapesta (etapa a 2-a, 1-0, gol de trei puncte) și Kisvarda (1-2, pe teren propriu, runda următoare). După pauza cauzată de echipele naționale, MTK va juca în etapa a 6-a, în 11 septembrie, la Paks (locul 4, 7 puncte). În clasament, pe primul loc se află Kisvarda FC, cu 12 puncte, urmată de Puskas Academy – 9 puncte și MOL Fehervar FC, 8 p (4 jocuri), iar MTK Budapesta este pe poziția a 6-a, cu 7 puncte în 5 întâlniri.

În cele ce urmează trecem în revistă și rezultatele celorlalți “stranieri” din  Alba.

Andrei Rațiu (originar din comuna Unirea) a fost integralist la Huesca (1-2 cu Las Palmas), ce l-a achiziționat de la Villarreal. După această primă înfrângere stagonală, cu 6 puncte, Huesca este pe locul 4 în ierarhia condusă de Ponferradina (nouă echipă a lui P. Anton) – ce are maximum de puncte. A fost primul meci în formula de start în această ediție a Segunda Division pentru fotbalistul prezent la JO de la Tokyo și convocat în premieră la prima reprezentativă a României.

În Cehia, Stanciu, accidentat (a absentat a doua rundă la rând), nu a fost folosit de Slavia Praga, locul al treilea cu 13 puncte din 5 meciuri (lider, rivala Sparta Praga cu 16 puncte în 6 meciuri). În ultima rundă, deținătoarea titlului a remizat în deplasare, scor 3-3 (2-1), cu Karvina, pierzând primele puncte după ce gazdele au egalat în prelungiri (90+1). În 12 septembrie, Slavia are meci acasă cu Slovacko (vecina de clasament, locul 4, 13 puncte).

Sursa foto: MTK Budapesta


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea