Rămâi conectat

Sport

Gherman îl înlocuieşte pe Pelici la Metalul Reşiţa *Schimb de antrenori unirişti, pe banca divizionarei secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimul antrenor principal al Unirii Alba Iulia, Stelian Gherman va prelua Metalul Reşiţa, unde îl va înlocui pe Alexandru Pelici, tehnicianul care a realizat cea mai mare performanţă din istoria „alb-negrilor”, locul 6 în Divizia A, în 2004.

UPDATE: Gherman a renunţat după două zile!

Doar două zile a rezistat Stelian Gherman în Valea Domanului, antrenorul clujean renunţând prin pricina problemelor organizatorice: „Din cauza situaţiei de la club, nu pot să garantez îndeplinirea obiectivului, intrarea în play-off. Nu existau terenuri de antrenament şi în aceste condiţii am preferat să plec înainte de a începe în aceste condiţii nesigure„, a spus fostul principal al Unirii Alba Iulia. Doi jucători albaiulieni, Eduard Schuller şi Ionuţ Stan au fost doriţi la Metalul Reşiţa, însă primul şi-a reziliat contractul cu Fortuna Brazi şi se pregăteşte cu CFR Cluj, iar al doilea a renunţat la înţelegerea semnată cu Concordia Chiajna.

Alex Pelici a renunţat să mai antreneze Metalul Reşiţa la începutul acestei săptămâni, după o discuţie cu patronul Cătălin Rufă purtată în urma remizei de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, meci contând pentru etapa a 2-a a eşalonului secund. În cărţi pentru a prelua Reşiţa a fost un alt ex-unirist, Alin Artimon, ce activează la FC Caransebeş.

*Legiune uniristă în Valea Domanului

Pascal, Cl. Oara, Potopea şi S. Mureşan sunt jucătorii ex-unirişti ce vor lucra din nou cu Stelian Gherman, reluând o colaborare întreruptă la finalul anului 2012, din cauza faptului cu Unirea Alba Iulia a abandonat, intrând în insolvenţă. „M-am înţeles cu domnul Rufă şi în acceptarea ofertei a contat şi faptul că în lot mai sunt foşti elevi de la Alba Iulia„, a apreciat Gherman, care în această vară a mai lucrat la Fortuna Brazi şi a fost în negocieri avansate cu Metalurgistul Cugir.

*Mircea Oprea a refuzat postul de secund

Prima variantă pentru secund în Valea Domanului a fost Mircea Oprea, cu care Gherman a şi colaborat la Alba Iulia în ultimul mandat, însă acesta a refuzat. „Am motive personale să nu accept această propunere. Am o vârstă, m-am săturat de drumuri. Prefer să rămân acasă şi să joc fotbal la Ciugud şi handbal la Unit Alba Iulia„, a spus Mircea Oprea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea